Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní následky po Covid 19

Od: strasilka® odpovědí: 9 změna:

Nebudu psát ano ale Jo Když vyležíte kovid proč není ve zprávách o tom, že existujou velké následky po nemoci?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Říkají. Ve zprávách na seznam.cz anebo třeba zpravy.cz bylo už hodně článků o následcích covidu. Lidé to ale nechtějí slyšet. Část veřejnosti bude tvrdit, že se očkovat nebude a že covid není nebezpečný.

hodnocení

2x
Nevím jestli myslíte zprávy v televizi, ale na internetu, hlavně na Seznamu, je plno článků o pozdějších následcích.
Například přetrvávající dušnost,ztráta čichu po několik týdnů atd.
cikitsaka

Mám tři známé, kteří prodělali covid. Jejich příznaky a následky:

muž 40 let - jeden den nevolnost, manželka nenakažena

žena 46 - únava, po několika dnech ztráta čichu a chuti, zvýšení citlivosti kůže

muž 50 - totéž, navíc potíže s plícemi přetrvávající další týden nebo dva

průměrný věk zemřelých s covidem: 80 let

Stále hledám "pokusného králíka" s covidem, aby otestoval "mojí" antivirovou léčbu monolaurinem (viz en wiki). Ten se osvědčil proti mnoha virům (studie najdete např. přes scholar.google.com). Mě při prvních příznacích infekce spolehlivě zabírá. Hlavní nevýhoda - jako přírodní antivirotikum ho nelze patentovat a vydělat na něm miliardy...

eman
hodnocení

2x
Ve zprávách to bylo všechno včetně možných následků asi milionkrát. Jeste nějaký dotaz?
22.12.20 20:19
hodnocení

Kde a co?

jendad

aazdravi.cz/...

Jak bylo psáno , stačí číst . O dusledcích už se mluví dlouho , třeba i v televizi a to hlavně na plicích. Ale lidé mají strach z očkování , že je bude dva dni bolet hlava .

hodnocení

2x

Tak jsem to zkusil. Do googlu jsem napsal "následky covidu". Vyletělo nejmíň deset stránek odkazů. Co ještě by jste chtěla? Letáčky s touto tématikou do schránky Vám asi nikdo dávat nebude. :)

hodnocení

2x
Vždyť se to tu omýlá furt dokola už od doby, co se tu ten vir objevil. Kde jste byla poslední měsíce, že jste tyhle věci nezaznamenala?

jenda2*
hodnocení

0x

Následky mohou být různé. Zjistilo se u části dříve nakažených nečekané vypadávání zubů, poškození plic, bolesti kloubů. Po řádně časově dostatečně neodzkoušené vakcíně někdy nastává ztráta orientace, prodké snížení krevního tlaku, bolestivost kloubů, hlavy aj.

Vše je tedy různé a co se týká očkování, tak to asi působí podobně jako autoimunita jednou nakaženého člověka. Možná v řádech týdnů a tím to končí. Toto jsem psal už dříve, podle výskytu opakovaných pozitivit jednou nakažených. Prakticky je současné očkování jen odklad ale ne léčba !

Jak dlouho vydrží/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]