Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne chci se zeptat,když mi chodí mateřská slouženkou může na poštu dorazit i odpoledne? nebo jim to tam chodí jen ráno? Děkuji za odpovědi
Já Lucku spíš pochopila tak, že čeká na peníze jak na boží smilování
a když jí nepřišli ráno, tak se ptá, jestli má cenu chodit na poštu i odpoledne.
tak tak Mařenko čekám na to jak na smilování
musim toho ještě tolik zařídit dceři na narozky a mám pěknej skluz ![]()
Holky já nechci být za zlou babu ale přece nemůžu žít od výplaty k výplatě, co když se stane, že peníze se třeba i dva měsíce někde zdrží.Co pak? Lucinko máte-li ve schránce složenku, pak jí vyzvednete na každé poště a klidně i večer.
Lidus. Ano. Někdy člověk žije od výplaty k výplatě. A co hůř. Někdy si musí i půjčit, takže výplatu, kterou čeká, hned vrátí. A je to v čudu... Někdy se člověk prostě do takové situace dostane. Je třeba zmobilizovat všechny síly a hledat řešení. Ale člověk, který má dlouhodobé problemy se dostane do velice zvláštního stavu. Je to obrovský pocit beznaděje, ztratí důvěru ve své schopnosti...
Není schopen cokoli řešit. I naprostá banalita je pro něj nepřekonatelný problem ![]()
Kdo tohle neprožil, nepochopí...![]()
Sebod
dávám bod!.!.!
Naprosto přesně popisujete moji situaci. Teď se jenom modlím aby mi nevzali částečnej důchod, protože bych musel bejt na sociálce. To už bych asi neměl vůbec nic. O rezervě si můžu nechat zdát jenom v nejrůžovějších snech. Včera sem se dozvěděl že dlužnou částku 15,621Korun který sem poslal v roce 2006 na ůčet exekutora, si on okamžitě pokrátil o svoji odměnu. Dalších skoro 8 měsíců ty peníze držel u sebe na účtu. Já sem myslel že ten hlavní dluh té společnosti mám zaplacenej. Teď když ,,můj" exekutor umřel a poslali to jinam tak se na to přišlo a já mám o další problémy vystaraný. Už sem se smířil s tím že budu mít do smrti ho.no.
Ale to patří asi jinam.![]()
nemám my jsme se stěhovali a než si změním adresu na sociálce tak mi to pošťačka nechá na poště když to přijde a dnes jsem tam volala v 9 :00 a řikali mi že to tam ještě není proto mi jde o to jestli to může přijít až odpo
Liduš, já měla rezervu 30 000,- na kterou jsem nikdy nechtěla sáhnout. Pak přišel nedoplatek plynu, 7500. Tak se to z toho zaplatilo. No a pak potíže ve firmě, kde dělám já i manžel. V současné době dostáváme výplatu tak po 2, po 5ti tisících maximálně dohromady za oba, ještě nám dluží za prosinec, leden,únor,březen.. Jiná práce tu není, a rezerva je fuč.
Ale důležitý je, že všechny poplatky máme zaplacené, inkasa, splátky, všechno, dcera to taky nepozná, v lednici je pořád ovoce, sýry,salám a jogurty, chodí dobře oblečená a já počítám a počítám a modlím se, kdy se firma zvedne z bláta.
Já jsem v té situaci byla po rozvodu často. Je to sice už hodně dlouho, ale nezapomínám na to. Proto dokážu pochopit, když se do této situace dostane i třeba Lucka. Byla jsem často skutečně nadoraz. Výplata úřednic v té době byla minimální. Mnohem lepší výplatu měl dělník z nádvorní party, jak se jim říkalo. Takže čekání na výplatu, poplatit, co bylo třeba a potom ještě čekat na to, až mi připíšou spoření, abych mohla ještě i to často vybrat. Člověk si musí takovou situace zažít na vlastní kůži, aby mohl pochopit. Ale Lucko, bude líp! Také se mi to poštěstilo, že jsem se ze všeho vyhrabala a nakonec jsem zažila dobu, kdy jsem nemusela korunky počítat. A nyní jsem seniorka v pohodě a snažím se pomáhat vnoučatům, jak to jde. A nestyď se zeptat na poště klidně dvakrát. Možná, že pošťačka tam zapomněla nechat složenku a dá ji tam až po ranní roznášce. ![]()
právě že jsem ze sebe nechtěla dělat pitomce a volat tam dvakrát ale když to může dorazit až odpo tak tam zavolám později
a znám to živoření já teď sama táhnu ze 7600kč a je to fakt záhul právě ještě že mám babičky a ty mi pomáhají ![]()
nejhorsi je totiz to ze kdyz se na neco ceka tak ono to jako NASCHVAL ne a ne prijit
kdybyste na to necekala tak to mate doma uz s predstihem ... je to na palici hahaha
jojo prokletej MURPHY :D
doplněno 11.05.10 16:03:HAHAHAH kdyz uz mluvime o te schvalnosti..
murphy.ic.cz/... MOC JSEM SE NASMALA ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.