Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může přijít až odpoledne?

Od: luckapucka* odpovědí: 18 změna:

Dobré dopoledne chci se zeptat,když mi chodí mateřská slouženkou může na poštu dorazit i odpoledne? nebo jim to tam chodí jen ráno? Děkuji za odpovědi

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to naprosto jedno. Peníze se musí vyzvednout před vypršením data platnosti poukázky.

marenka*

Já Lucku spíš pochopila tak, že čeká na peníze jak na boží smilování ;) a když jí nepřišli ráno, tak se ptá, jestli má cenu chodit na poštu i odpoledne.

luckapucka*
hodnocení

tak tak Mařenko čekám na to jak na smilování *hej* musim toho ještě tolik zařídit dceři na narozky a mám pěknej skluz *zed*

marenka*

Jo to znám.. já takhle čekám na výplaty *cert* Budu Ti držet palce a i kdyby, nenech si zkazit oslavu! O dortík míň, nebo víc, hlavní je, že se máte *srdce*

inulina*

Taky čekám a stále nic. A to mi to chodí na účet *mala*

luckapucka*
hodnocení

to já chci o to mi nejde jde mi o to jestli to tam chodí jen ráno nebo i odpo

sebod*

můžou dorazit i odpoledne :)

lidus*
hodnocení

0x

Holky já nechci být za zlou babu ale přece nemůžu žít od výplaty k výplatě, co když se stane, že peníze se třeba i dva měsíce někde zdrží.Co pak? Lucinko máte-li ve schránce složenku, pak jí vyzvednete na každé poště a klidně i večer.

sebod*

Lidus. Ano. Někdy člověk žije od výplaty k výplatě. A co hůř. Někdy si musí i půjčit, takže výplatu, kterou čeká, hned vrátí. A je to v čudu... Někdy se člověk prostě do takové situace dostane. Je třeba zmobilizovat všechny síly a hledat řešení. Ale člověk, který má dlouhodobé problemy se dostane do velice zvláštního stavu. Je to obrovský pocit beznaděje, ztratí důvěru ve své schopnosti...*zed*Není schopen cokoli řešit. I naprostá banalita je pro něj nepřekonatelný problem *ee*

Kdo tohle neprožil, nepochopí...*nevi*

Sebod *palec* dávám bod!.!.!

Naprosto přesně popisujete moji situaci. Teď se jenom modlím aby mi nevzali částečnej důchod, protože bych musel bejt na sociálce. To už bych asi neměl vůbec nic. O rezervě si můžu nechat zdát jenom v nejrůžovějších snech. Včera sem se dozvěděl že dlužnou částku 15,621Korun který sem poslal v roce 2006 na ůčet exekutora, si on okamžitě pokrátil o svoji odměnu. Dalších skoro 8 měsíců ty peníze držel u sebe na účtu. Já sem myslel že ten hlavní dluh té společnosti mám zaplacenej. Teď když ,,můj" exekutor umřel a poslali to jinam tak se na to přišlo a já mám o další problémy vystaraný. Už sem se smířil s tím že budu mít do smrti ho.no.

Ale to patří asi jinam.*plac*

luckapucka*
hodnocení

nemám my jsme se stěhovali a než si změním adresu na sociálce tak mi to pošťačka nechá na poště když to přijde a dnes jsem tam volala v 9 :00 a řikali mi že to tam ještě není proto mi jde o to jestli to může přijít až odpo

marenka*

Liduš, já měla rezervu 30 000,- na kterou jsem nikdy nechtěla sáhnout. Pak přišel nedoplatek plynu, 7500. Tak se to z toho zaplatilo. No a pak potíže ve firmě, kde dělám já i manžel. V současné době dostáváme výplatu tak po 2, po 5ti tisících maximálně dohromady za oba, ještě nám dluží za prosinec, leden,únor,březen.. Jiná práce tu není, a rezerva je fuč. *plac*Ale důležitý je, že všechny poplatky máme zaplacené, inkasa, splátky, všechno, dcera to taky nepozná, v lednici je pořád ovoce, sýry,salám a jogurty, chodí dobře oblečená a já počítám a počítám a modlím se, kdy se firma zvedne z bláta.

lidka*

Já jsem v té situaci byla po rozvodu často. Je to sice už hodně dlouho, ale nezapomínám na to. Proto dokážu pochopit, když se do této situace dostane i třeba Lucka. Byla jsem často skutečně nadoraz. Výplata úřednic v té době byla minimální. Mnohem lepší výplatu měl dělník z nádvorní party, jak se jim říkalo. Takže čekání na výplatu, poplatit, co bylo třeba a potom ještě čekat na to, až mi připíšou spoření, abych mohla ještě i to často vybrat. Člověk si musí takovou situace zažít na vlastní kůži, aby mohl pochopit. Ale Lucko, bude líp! Také se mi to poštěstilo, že jsem se ze všeho vyhrabala a nakonec jsem zažila dobu, kdy jsem nemusela korunky počítat. A nyní jsem seniorka v pohodě a snažím se pomáhat vnoučatům, jak to jde. A nestyď se zeptat na poště klidně dvakrát. Možná, že pošťačka tam zapomněla nechat složenku a dá ji tam až po ranní roznášce. *mala*

luckapucka*
hodnocení

právě že jsem ze sebe nechtěla dělat pitomce a volat tam dvakrát ale když to může dorazit až odpo tak tam zavolám později :) a znám to živoření já teď sama táhnu ze 7600kč a je to fakt záhul právě ještě že mám babičky a ty mi pomáhají *srdce*

luckapucka*
hodnocení

ještě se zeptám když to přijde odpoledne tak v kolik nevíte někdo?*nevi*

arimas*

nejhorsi je totiz to ze kdyz se na neco ceka tak ono to jako NASCHVAL ne a ne prijit *zed* kdybyste na to necekala tak to mate doma uz s predstihem ... je to na palici hahaha

luckapucka*
hodnocení

to jo je to zákon schválnosti :) už jsem tam volala a prý nic tak zase zítra*smich*

arimas*

jojo prokletej MURPHY :D

doplněno 11.05.10 16:03:

HAHAHAH kdyz uz mluvime o te schvalnosti..

murphy.ic.cz/... MOC JSEM SE NASMALA *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]