Nejste přihlášen/a.
Pokud mohu doporučit, zaplaťte si konzultaci u daňového poradce. Vše Vám vysvětlí a řekne, co máte jak dělat, jak je to pro Vás nejvýhodnější. Určitě se nemůžete spoléhat na rady někoho neznámého z netu a ještě mu za to platit.
@id, samozřejmě že vím, využila jsem takovou konzultaci několikrát a ušetřila mi peníze.
Chápu, že se to nemusí účetním líbit, ale osobně mám zkušenost, že účetnictví dělá dnes kdekdo, často bez patřičných znalostí.
andy kuš - proč vytajujete peníze z kapes začátečníkům. Jak napsat fakturu poradí kterákoliv ženská účetní a není třeba daňového poradce. Víte kolik daňový poradce bere na hodinu?
Jak píše IZ, něco si tazatel načte a co mu nebude jasné, může se zde zeptat. Až bude mít tazatel obrat 5 mil a rozhodne se neplatit daně, tak navštíví daňového poradce.
@andy - nevěřím vám, že jste šla za daňovým poradcem na radu jak vypsat fakturu Jistě jste jej navštívila z vážným problémem. Navíc účetní na sebe bere v určitých operacích zodpovědnost a pokud není řádně pojištěna, může být malér velký. Takže kde kdo účetní dělat nemůže a také musí mít vzdělání na vystavení ŽO.
,Asi jste narazila na špatnou účetní, i takové se vyskytují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.