Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moje sestra bude dnes zařizovat kremaci. Zajímalo by nás, kolik lidí nejvýše by smělo přijít na poslední rozloučení. Od 25. 12. by měl prý nastoupit 5. stupeň, asi se vše zase změní.
Hledám na netu, našla jsem 20 lidí. Říkám si, aspoň že tak. Ale pak jsem zjistila, že je to informace z 18.10. , tedy k ničemu.
Protože se ta čísla pořád mění, zajímalo by mě, jak to bude v tom 5. stupni. Pokud by zůstal i nadále 4. stupeň,, jaký počet lidí je povolený v něm.
Nezlobte se, že píšu tak zmateně, ale už se v těch číslech a změnách ztrácím a nedokážu najít správnou odpověď.
Děkuji za vysvětlení - Jaga.
Upřimnou soustrast.
Minulý týden jsem zařizoval obřad a bylo nás tam cca.80.Udělalo se to tak,že se chodilo po skupinkách šesti osob a prošlo to bez potíží.Sice se to rozloučení celé krapet protáhlo ale nebylo to nic strašnýho.Tak to taky tak udělejte.A na tom kremačním místě určitě mají i tel.číslo,tak co jim takhle zavolat a zeptat se jak je to u nich v tuhle blbou dobu?
Byla jsem na pohřbu nedávno. Lidí asi 60. Pouštěli nás postupně s květinami k rakvi. To ani nešlo víc, jak 10. Pak nechali otevřené oboje široké dveře po stranách za zády sedících nejbližších, a v nich stáli všichni, co nepatřili k rodině. Vše bylo slyšet. Hudba i slovo. Vidět už tak ne. Předem nás poprosili, abychom jim osobně v zástupu nechodili kondolovat. Kdo chtěl, počkal si, až nejbližší pozůstalí vyjdou, a tam se s nimi pozdravil a vyjádřil soustrast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.