Nejste přihlášen/a.
Lidi prosím chci se zeptat jak vy byste řešili samotu? je mi strašně nějak smutno a mám strašný deprese příjdu si jak opuštěněj strašně a teď se přidali deprese takže jsem takovej hodně unavenej a ratši vždycky zaspim ty deprese než se trápit. Je mi nějak blbě z tý reality hlavně teď ještě ty Vánoce Silvestr nemám skym je trávit vlastně mám maximálně s rodiči. Teď jem se osamostatnil a bydlim ve vlastnim bytě ale jsem to uplně sám prostě a každej nějak namě kašle facebook seznamky nefungujou snažim se s lidmi komunikovat ale skoro se nedočkáte od nikoho odpověd a nebo se dočkáte maximálně tak otrávených odpovědí takže pak počítáte že z toho nic nebude, ale teď si uvědomuji co rodiče promě znamenaj v týhle hnusný době že ty se namě nikdy nevykašlou at se děje cokoliv ale od tý doby co jsem vystudoval střední školu tak odtý doby prostě žádnej život.
Život teda mám, pracuju, mám koníčky ale já hrozně toužim i po nějakym vážnym hezkym dlouhym vztahu při nejlepšim stim člověkem zestarnou mít vlastní rodinu a užívat si ty pocity že pro někoho něco znamenate že někomu patříte že si vás važí a vy jeho a to jsem byl vždycky člověk na dlouhodobí vážný vztahy měl jem maximálně 3 vztahy který bohužel nevyšli ta poslední mě podrážela hnusně nohy a i přez to jak se kemně zachovala jsem jí ze slušnosti napsal smsku že jí přeju Hezký vánoce ani ty lidi nepoděkujou je to všechno hnus a kdykoliv jsem našel někoho kdo by za to stal kdo odpovídá mím předstávam hlavně koukám na nitro člověka ne navzhled musí se mi trochu líbit toje jasný ale nikdy mi nešlo o vzhled ale vždycky dojem udělal když ten člověk se dokázal lišit od lidí co žijou nezavazný konzumní život ale vždycky takový ty hodný sympatický holčiny co opravdu měli jasno co od života chtěj tak většinou zadaný nebo děti nebo časově strašně vytížený že byly pořád v práci a nebo vždycky maximálně jsem nějakou našel z dálky ale vlastně v tý Aši není vůbec nic a teď jsem se přesvědčil že mi nepomuže facebook ani žádna seznamka na seznamení vždycky něco párkrát bylo jako nějaký psaní ale po nějaký době to vždycky utichlo a pořád dokola.
Myslel jsem si že si budu s někym užívat Předvánoční dny že budu s nějakou holčinou svou pect třeba cukroví koukat na filmy, užívat si prostě ten život a vanoční atmosferu jenže ono není jaksi skym a nebo se těžko dnes dostanete s někym do kontaktu když jsou ty lidi bezduvodně na vás hnusný utočí slovně a tak prostě nebo hodně z nich se chovaj povýšeně arogatně, jenže já už nevim co stim dávam dotoho spoustu času energiie snahy a stejně prostě nic a ona ta samota mě prostě strašně užírá , Vždycky jsem maximálně měl smulu na ty špatný co mě akorát tak zneužívali odkopli a pak utíkali za nějakym kdo je mlátil ponižoval zakazoval kamarády no zkrátka se k nim ten člověk choval jak ke kusu hadru jenže venku nikdo vůbec není už to už ale i v letě když jsou horka aspon tady je to všechno prázdný a žádnej život už a nebo každej žije v takový sví uzavřený bublině a nemá potřebu s někym komunikovat seznamovat se a tak. Dřív jsem neměl ani tak problém komunikovat s lidmi a někoho si hledat do vztahu ale příjde mi že ted v době internetu je to daleko horší a těžší a příjde mi že kvalitní lidi dnes hledat v týhle době bude větší problém který nežijou takovej ten nezavaznej konzumní život jenže člověk už neví co stim, nechci furt sedět u počítače a čekat na zazrak :/.
Chtěl jsem jen normálně žít a mít nějakej motor do života co mě bude hnát do předu a budu mít nějakou motivaci proč žít nějakej smysl života prostě ale mě příjde že se nějak hodně lidi odcizili už a v době kovidu je to ještě horší protože lidi nemaj ani naladu. Hezký Vánoce poklidný přeju všem a děkuji za rady. A co se týče přátel nikdo nemá čas maj rodiny a není to už dávno co dřív a člověk se ani nedočká ani zprávy jak se mám třeba jestli jsem v pohodě nic jak kdybych neexistoval smutný :/.
Jediné, co vám mohu poradit, nebojujte, s tou samotou nebojujte, přivítejte ji ve svém životě a smiřte se s ní. Jen tak se může něco změnit, když tu samohu přijmete. Najděte si výhody, jaké vám samota přináší a tech není málo. Máte volnost a svobodu, zodpovědnost máte jen sám za sebe, tak se ale hlavně přestaňte litovat. Když to dokážete, něco se ve vašem životě změní.
Já vim že samota může být i dobrá ale nejhorší je když potom příjdu z venku tak uplně když příjd d svího prázdnýho bytu začnou zase deprese kolikrát když autem přijedu ke svímu baráku jak mám deprese uzkosti jak mě už nic nebaví tak nedokážu ani z toho auta vystoupit :/
Ale kdybych našel svůj smysl života tak ale ty deprese prostě nemám ale tohle jso udeprese z existečních důvodu mám prostě strach, je mi 26 let za 4 roky 30 a čim jsem starší bude to už stim seznamovaním těžší a těžší a cejtim že čim jsem starší tim víc se mi každej odcizuje. Už ani dávno nikoho nepotkávam se znamých a příjdem i že spoustu lidí se uzavíra před dnešnim světěm tak strašně moc. A nejhorší je že nikdo nedokáže ani ocenit jaký jste a že by bylo fajn s vámi být jasně že jsou vyjímky díky bohu že ještě pár normálních lidí zbylo ze kterých by si většina lidi mělo vzít příklad z takových lidí ale my mladý to máme opravdu dnes těžší v době internetu v týhle přetechnizovaný moderní době :/. Když jsem se ptal mámi která je o 30 let starší tak mi říkala že ve 20 letech žila a ostatní taky víc než my mladý který se neumějí ani bavit spolu ani se k sobě s uctou chovat na tom něco může být ale co tim já změnim nic
Teď budu za protivu, ale nemyslím to zle. Ty deprese jste si naordinoval sám? Nebo jak je dnes IN si je pletete se špatnou náladou?
Co děláte pro zlepšení situace než, že sedíte na zadku u počítače, telefonu a píšete někam. Ten zadek musíte zvednout a jít štěstíčku naproti. Píšete, že máte koníčky. Jaké? Máte takové, kde chodí i slečny, ženy? Co turistika, kolo?
Ten váš sloh jsem nedočetla, ufňukánky nemusím. Vy pořád čekáte, že se o vás někdo bude zajímat, že vám bude psát. Proč se vy nezajímáte o druhé? Choďte dobrovolně třeba pomáhat do domova, do útulku a podobně. Nevíte s kým se seznámíte.
Mám dojem, že taková plačka jako vy, zde už psala několikrát a poučení si nevzala žádné.
Detektor kovu takže jsem spíše v přírodě, já nejsem ufnukanek jen jsem napsal tu realitu . Jo někoho možná vidim když jdu do obchodu ale jinak město je uplně vylidněný.
Toto není otázka posledního půl roku s coronou. Píšete, že od střední školy je to s vámi takové. Až tato hrůza přejde, zapojte se do činosti města / obce. Nakonec pomáhat někomu můžete hned a tím přestat myslet jen a jen na sebe. Hledejte parťáky na tůry, na kolo. Za tuto situaci si můžete sám, nesvádějte vaše přešlapy na někoho jiného.
Kdo chce hledá způsoby, kde nechce hledá výmluvy a nebo Jaký si to uděláš, takový to máš.
Na řešení tvé situace je teď holt blbá doba. Ale zkus tohle - většina měst má svoji FB skupinu, kde se řeší místní problémy, lidé poptávají spoluhráče na tenis, atp. Zkus tam napsat, že třeba hledáš parťačku na výlety. Já se podobným způsobem seznámil a už jsme spolu hezkých pár let.
Jéžkovy zraky, ty jsi hroznej kňoura. Všechno problém, všechno špatně. S tímhle přístupem to fakt asi nezvrátíš.
Já právě Fb nemám mám jen messenger kvůli zprávam ale pěkných pár let fb nepužívám protože je to zahlcený kravinama každej se tam lituje každej tam sdílí strašný blbosti samej kovid a různý další blbosti jsem bez toho štastnej ale ta samota mě uplně tak užírá to vnitřně i tak bolí
Vy jste pořád v tý Aši? My jsme Vám přece už nějak radili. To nefungovalo? Tady opakujete něco, čím už jste se měl dávno poučit. Třeba, že ze sebe nesmíte nechat dělat onuci, poskoka a rohožku. Že máte mít svou hrdost. Ušláplí a ufňukaní nepřitahují. A hrabat se pořád v minulosti a trčet na fleku, to vám škodí. Ani v době covidové nemusíme zůstávat sedět doma. Ono se dá dát do řeči i během nákupu v Lidlu. Vy nemáte práci? Shánějí se dobrovolníci. Zjistěte, kde je u vás nejblíž něco takového. Nebo vezměte nějakou brigádu, třeba doplńování zboží, abyste byl mezi lidma.
Vy sem píšete opakovaně. Jak je Vám ubližováno, jak Vás lidé využívají, jak nikdo na Vás nemá čas, jak to špatně psychicky snášíte, že nemáte děvče atd..Co vše jste udělal proto, abyste si slečnu našel? Chvíli si psát na seznamce nestačí. I tam narazíte na různé, které o vztah s Vámi stát nebudou. Nemělo by Vás to odradit. Snažte se myslet pozitivně. Pokud se budete neustále utápět v depresích, nepomůže Vám nic jiného než odborník a vhodné léčivo. Zamyslete se nad tím, jak na ostatní působíte. Co těch ženám na seznamce píšete? Také si neustále ztěžujete jak jste sám a jak je Vám blbě? Tím spíše lidi odrazujete. A přitom jsou i slečny které na tom jsou stejně jako Vy. A chtěly by hodného kluka.. Zkuste ty sociální sítě brát jako zdroj zábavy, ne se upínat hned na vztah atd. Můžete tam někoho fajn najít třeba jen na popovídání si a hned by Vám bylo třeba lépe na duši. Až pominou tato covidová opatření, můžete vyrazit na poznávací zájezd, nebo na nějakou seznamovací akci..Ty možnosti budou. teď berte samotu jako bonus. Abyste si vše srovnal v hlavě a vyrovnal se s minulostí. Tak úplně sám nejste, máte rodiče a můžete s nimi trávit čas. Někdo nemá ani tuto možnost. Chápu, že kolem Vánoc mají lidé někdy splín, někdy až depresi..Ale Vámoce se přeženou a příští rok bude zase více možností k seznamování snad. Nesmíte se tomu tolik poddávat a litovat se. Pracujte na svém sebevědomí a psychice. Běžte si zaběhat každý den, nebo jen tak do lesa na procházku, vyčistíte si hlavu, dobijete energii a pak pomozte rodičům s nějakou prací. I z toho můžete mít dobrý pocit. Je to složitá doba pro nás pro všechny a musíme žít a fungovat, ne všechno vzdávat! To je alespoň můj názor na Vaše opakované psaní sem na poradnu. Hlavu vzhůru a užijte si pěkné svátky bez stesků.a litování se. Jste mladý, všechny Vaše touhy se ještě mohou vyplnit! Hledejte způsoby jak toho dosáhnout.!
Na samotu je nejlepší pes,při venčení se potkáš s mnoha lidmi, můžeš na cvičák a tam už zase někoho potkáš, stačí se tvářit přívětivě a pozdravit. Pokud někoho potkáš a koukáš jak kakabus do země, nikdo a žádná se s tebou nezastaví.
A nesmíte se pořád litovat, vždyť jak se do lesa volá,tak se z lesa ozývá !
Zaplaťte si bazální hormonální profil (FSH, LH, prolaktin, testosteron, AMH, TSH) odběr z krve. Dozvíš se, jak jsi na tom s plodností. Některé ženy jsou téměř neplodné už před třicítkou a nemohou mít děti ze svých vajíček. Budeš vědět, jak jsi na tom. Jestli můžeš čekat na dítě třeba do čtyřiceti, případně si nechat zamrazit vajíčka apod...Možná by bylo fajn chodit někam na skupinovou psychologickou terapii. Potkala byste se s novými lidmi. "Pokecali"byste. Možnost nového kamarádství. Teď je ale covid, tak asi skupinová sezení neprobíhají. Psycholog je zdarma (žádanka od praktika/psychiatra) anebo na vlastní platbu. V koronavirové době pracují téměř všichni online např.: euc.cz/... lékaři online i psychologové znamylekar.cz/... spousta psychologů online. Jste u VZP? Máte možnost online sezení a vybrat si terapeuta z celé republiky. VZP přispívá 7000kč na 10 sezení na psycho-sociální péči. Mezi terapeuty jsou i psychiatři MUDr. , kde máte možnost se poradit více vzp.cz/... najdete seznam terapeutů. Aspoň byste s někým mluvila. Tato novinka vznikla kvůli koronavirové době a psycho-sociálním potížím, které narůstají. Včetně existenčních starostí, jak píšeš, a následnéme stresu.
kde že jste studoval střední školu? :D proboha, dělám si srandu, ale váš styl psaní nejspíš může být jeden z faktorů, proč jsou dámy podrážděné, když je kontaktujete na Facebooku :D
Chcete výbornou radu? Kupte si psa. Choďte na výlety, cvičte s ním, věnujte se mu. Nikdy nebudete mít pocit, že na Vás nikdo nečeká, když přijdete domů z práce. Zkoncujte s depresemi tím, že si naberete zodpovědnost, které se nelituje je to velký krok, možná větší, než je přítelkyně, protože Vás nikdy neopustí kvůli žárlivému ex. Věřte mi, sama jsem se tak před lety rozhodla a dodnes nelituji ani jednu společně strávenou vteřinu. Mimochodem víte kolik slečen letí na kynology?
Moje rada zní: starejte se o sebe, dbejte na vzhled, na působení, najděte si koníčky, které Vám dopomohou ke zdokonalení, jaké možná slečnám u vás chybí.
Přeji Vám mnoho úspěchů, je vidět, že jste milý a férový muž, toho se držte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.