Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se nazvat jako střet zájmů, když starosta města, jenž je zřizovatelem místní nemocnice, žije na psí knížku s ředitelkou této nemocnice? Nebo je to už dnes jedno? Jako zajímavost jen doplním, že je to mimořádně nepohledný muž, jemuž říkají smrťák a dotyčná ředitelka je velmi hezká a sbalila ho - něco jako Nečas - Nagyová.
Není to žádný střed zájmů. A s kým žije nebo nežije pan starosta, je jen jeho věc Zrovna tak je jejich věc i to, zda jsou manželé, nebo spolu žijí "na psí knížku". Co je komu do toho? Starosta nemá právo žít s tím koho má rád? Pro Vás možná nepohledný, pro ředitelku nemocnice charizmatický sympaťák.
Opr. mělo být střet zájmů...Pardon.
Tak vám pěkně děkuji za odpovědi, myslela jsem dotaz jen jako zajímavost, ne že se doma koušu závistí. Jen by mě zajímalo, že při takovém dotazu mě tady na poradně mohou urážet duševně slabší jedinci do aleluja a nic se neděje a když napíšu někde jinde, že většina lidí je nemyslící stádo, což je věc potvrzená staletími, tak hned se do mě admin strefuje. Jste tady fakt povedená partička a běda, když se řekne něco, co nejde těm ... pod fousy.
A v čem vidíte ten střet zájmů?
Ona se stala ředitelkou až poté co spolu začali žít? Nemyslím si.
Střet zájmů by byl (např.), kdyby město rekonstruovalo budovu radnice a dělala by to firma, jejímž majitelem je starosta.
Ale jestli jsou ti dva ve vedoucích funkcích a přitom spolu žijí... v tom není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.