Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych touto cestou požádal o pomoc při vyřízení mého problému se zásilkou firmou PROVEA. Manželka loňského roku objednala pánské spodní prádlo u jmenované firmy. Objednávka přišla za cca 3 měsíce a to ještě úplně jiné zboží, než žena objednala. Proto s díky a na své náklady zaslala zásilku zpět, že se nejedná o zboží, které si u nich objednala. Tímto jsme věc považovali za vyřízenou. Bohužel se tak nestalo a včerejší den jí přišla upomínka, že neuhradila finanční částku za odebrané zboží. Pokud prý neuhradí, budou nuceni jí účtovat poplatky spojené s vymáháním. No kde to jsme? Nejde mi teď o výši finanční částky, ale spíše o princip! Jak jsem zjistil, tak nespokojených zákazníků s touto firmou je více. Prosím, zda by jste mi mohli právně poradit, aby manželka měla klid a já vlastně také. Děkuji.
Speedy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.