Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy pozvat přítelkyni domu

Od: maarry odpovědí: 9 změna:
Ahoj, je mi 22 bydlím s rodiči. Chci se zeptat kdy vzít přítelkyni domu a co mám dělat když mám v pokoji jen jednopostel kam se oba nevejdeeme aby u mě mohla přespat. Nebude ji to vadit? Ona přeci jen bydlí v trochu větším luxusu nežli já :/

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom,jaký máte cíl. Jestli ji ukázat rodičům,přiveďte ji po dohodě s rodiči. Jestli máte zajímavější úmysly,přiveďte si ji,když budou rodiče mimo. A k posteli - kolem dvaceti jsem považoval jednolůžko za výhodu. Fakt je,že jsme se moc nevyspali...*ua*

hodnocení

2x

Zdravím. Domluvte se s rodiči, zda ji chtějí poznat a zda ji můžete pozvat. Pokud budou souhlasit, pak slečnu pozvěte. A co se týče jedné postele, nabídněte slečně, že bude spát ve Vašem pokoji na posteli, Vy si vezmete třeba karimatku na zem, nebo si lehnete v obýváku na gauč. Intimnosti si nechte až na dobu, kdy u toho nebudou rodiče. Mohlo by to být trapné jak slečně, tak Vašim rodičům. Nebojte se, ono se to nějak vyvrbí.

sirokko
hodnocení

2x

Tak to slečně vysvětli. Ale v pvrní řadě bych bral ohled na rodiče. Mně osobně by bylo stydno mít v pokojíku slečnu, když budou rodiče doma. Takže jim zaplať víkend (no dneska to asi nejde) nebo nějaký výlet a pak si užijte.

hodnocení

2x

Rodičům slečnu představ a nechej ji u vás přespat až ve chvíli, kdy budeš vědět, že je to mezi vámi vážné. Pak si můžeš pořídit do pokoje nějakou matraci navíc na spaní, když bude slečna u vás.

liska5
hodnocení

2x

Rodiče to musí předem vědět. Pamatuji si, jak mne syn naštval, když nečekaně přivedl slečnu, když jsem si zrovna barvila vlasy... Ideálně poprvé ji vezměte domů jen na kafe. Delší variantu proberte s rodiči.

Já bych to řešila tak, že svůj pokojík s jednolůžkem bych poskytla na přespání dívce a šla bych spát na gauč do obýváku. Nějaké milování bych si odložila, až rodiče nebudou doma.

ando
hodnocení

2x

Tak to udělejte naopak. Slečna ať si vezme vás domů do svého pokoje, když má větší luxus. A u vás může být jenom na návštěve přes den.

jenda2*
hodnocení

2x

Ve 22 letech je i jednopostel dost velká. V tom problém asi nebude. Proč se na toto ptáte zde a nezeptáte se přítelkyně? Jasnovidci zde tedy zcela jistě nejsou.

hodnocení

2x
Chci se zeptat kdy vzít přítelkyni domu a... A kde chcete vzít "přítelkyni domu"? Ona je přítelkyní vašeho domu? Dejte více info...Pak snad bude možné poradit, kdy...Jak to je, jak to myslíte?

hodnocení

2x

Netlač na pilu. Pokud rodiče chtějí dívku poznat, přiveď ji klidně domů. Dohodněte se s rodiči, kdy. Aby třeba právě nemalovali, nemyli okna, nevyváželi septik... apod.*smich* Aby byli na návštěvu připraveni a měli čas si ji v pohodě užít.

Byla by mě, coby tu dívku, velká hanba, chtít tam hned 1. den spát. Proč? To vám přece neuteče. Neřekneš "mami, tati, tak tohle je Máňa" a nebudeš si ji hned lifrovat do svého pokoje na to jednolůžko.

Dívčinu návštěvu bych si představovala tak, že u vás při kávě nebo čaji stráví příjemné odpoledne. Všichni si budou povídat...Není přece povinnost nikoho hned po představení tam přespávat. Ledaže by rodiče dali ultimátum: Skotačit s ní můžeš, až nám ji představíš. Pak bych tu Tvou nedočkavost chápala.

Být tou dívkou, poděkuji navečer za příjemné přijetí pohoštění a pomažu zase domů. Přitom ji můžeš vyprovodit, u jejich domu jí dát pusu.

To je asi tak opravdu všechno, co by při první návštěvě šlo zařídit. Další se uvidí časem. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]