Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Domluvte se s rodiči, zda ji chtějí poznat a zda ji můžete pozvat. Pokud budou souhlasit, pak slečnu pozvěte. A co se týče jedné postele, nabídněte slečně, že bude spát ve Vašem pokoji na posteli, Vy si vezmete třeba karimatku na zem, nebo si lehnete v obýváku na gauč. Intimnosti si nechte až na dobu, kdy u toho nebudou rodiče. Mohlo by to být trapné jak slečně, tak Vašim rodičům. Nebojte se, ono se to nějak vyvrbí.
Rodiče to musí předem vědět. Pamatuji si, jak mne syn naštval, když nečekaně přivedl slečnu, když jsem si zrovna barvila vlasy... Ideálně poprvé ji vezměte domů jen na kafe. Delší variantu proberte s rodiči.
Já bych to řešila tak, že svůj pokojík s jednolůžkem bych poskytla na přespání dívce a šla bych spát na gauč do obýváku. Nějaké milování bych si odložila, až rodiče nebudou doma.
Netlač na pilu. Pokud rodiče chtějí dívku poznat, přiveď ji klidně domů. Dohodněte se s rodiči, kdy. Aby třeba právě nemalovali, nemyli okna, nevyváželi septik... apod. Aby byli na návštěvu připraveni a měli čas si ji v pohodě užít.
Byla by mě, coby tu dívku, velká hanba, chtít tam hned 1. den spát. Proč? To vám přece neuteče. Neřekneš "mami, tati, tak tohle je Máňa" a nebudeš si ji hned lifrovat do svého pokoje na to jednolůžko.
Dívčinu návštěvu bych si představovala tak, že u vás při kávě nebo čaji stráví příjemné odpoledne. Všichni si budou povídat...Není přece povinnost nikoho hned po představení tam přespávat. Ledaže by rodiče dali ultimátum: Skotačit s ní můžeš, až nám ji představíš. Pak bych tu Tvou nedočkavost chápala.
Být tou dívkou, poděkuji navečer za příjemné přijetí pohoštění a pomažu zase domů. Přitom ji můžeš vyprovodit, u jejich domu jí dát pusu.
To je asi tak opravdu všechno, co by při první návštěvě šlo zařídit. Další se uvidí časem. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.