Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neshody mezi sourozenci

Od: anonymni* odpovědí: 1 změna:
Zdravím, je mi 15 let a mám tři mladší sourozence. Jeden z nich je ještě mimino, ten je v pohodě, ale mí další dva sourozenci (10, 12) se chovají povýšeně, zacházejí se mnou špatně a myslí si, že je budu poslouchat jako nějaký otrok. Když odmítnu, vydírají a žalují rodičům (Většinou to jsou lži, ale rodiče jim věří). Snažil jsem se s nimi normálně domluvit ale měli jenom hloupé řeči. Hledal jsem pomoc i u rodičů, ale ti mě jenom seřvali, ať si to nějak zařídím s nimi. Chápu, je mi 15 let, měl bych si to zařídit sám, ale oni jsou dva a je jedno jestli je jim 10 nebo 12. Rodiče je pořád chrání a věří jim každou špínu co o mně řeknou. Už fakt nevím kam dál. Prosím poraďte

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zdravím. Mezi sourozenci je to normální. Vy jste v citlivém věku, ale pokud rodiče říkají, že si to s nimi máte vyřídit, tak se nedejte. Nejstarší sourozenec by se měl respektovat.:) Jinak rodiče by si měli děti umět srovnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]