Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrati me peníze zpet? Obyvaci stena

Od: charger® odpovědí: 5 změna:
Ahoj
Objednaval jsem obyvaci stenu 6.12 a 14.12 to expedovali .. 5 dni se nic nedelo. Tak jsem jim napsal a tohle byla odpověď :

U vaši objednávky byla zjištěná závada a snažili jsme se najít náhradní kus.
Bohužel Vámi objednaný byl poslední. Velice se za vzniklé komplikace omlouváme.
Můžeme vám nabídnout podobné varianty a pokud najdeme vhodnou náhradu zašleme ještě dnes.
Moc nás vznikla situace mrzí a doufáme že najdeme vhodné řešení aby jste měl stěnu obratem doma.
... ted jde o to, ze jinou nechci a ani mi v emailu nenapsali kterou.. ale co ted? Problém je ze uz jsem to zaplatil .. co napsat aby mi vratily penize jak postupovat

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Napište jim, že pokud nemají kus který jste chtěl a zaplatil, nemáte zájem o jiný. A žádáte o vrácení peněz na účet.

hodnocení

3x
Můžeš být naštvaný že zboží nedodali ale z druhého pohledu je zase šlechtí, že ve chvíli, kdy zjistili, že je některá krabice poškozená, dodávku zastavili.
Samozřejmě že máš nárok na vrácení peněz. Pokud si u nich nenajdeš jiné zboží v podobné ceně, napiš jim - z důvodu nedodání zboží v dohodnutém termínu, odstupuji od smlouvy a žádám vrácení celé zaplacené částky na účet číslo ****** víc psát nemusíš.
hodnocení

Ale ja kdyz to koupil nikde nebylo napsany do kdy to přivezou . Jen ze je skladem.. jde to napsat jeste jinak? No kdyz jim to napisu jsou povinny hned poslat peníze?
Tak jen vynech ta slova v dohodnutém termínu. Stačí z důvodu nedodání zboží odstupují od smlouvy.

hodnocení

0x

Podívejte se u potvrzené objednávky v e-mailu, jestli tam máte zároveň i formulář na odstoupení od kupní smlouvy. Nebo bude na stránkách v obchodních podmínkách.

Ten vyplňte a pošlete firmě.

Zažila jsem něco podobného, část nábytku nedodaná s tím, že není skladem a peníze za něj vrátí, platila jsem objednávku kartou.

Telefon nezvedali, na kontaktní formulář nereagovali, až když jsem napsala negativní komentář, peníze mi byly vrácené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]