Nejste přihlášen/a.
Objednaval jsem obyvaci stenu 6.12 a 14.12 to expedovali .. 5 dni se nic nedelo. Tak jsem jim napsal a tohle byla odpověď :
U vaši objednávky byla zjištěná závada a snažili jsme se najít náhradní kus.
Bohužel Vámi objednaný byl poslední. Velice se za vzniklé komplikace omlouváme.
Můžeme vám nabídnout podobné varianty a pokud najdeme vhodnou náhradu zašleme ještě dnes.
Moc nás vznikla situace mrzí a doufáme že najdeme vhodné řešení aby jste měl stěnu obratem doma.
... ted jde o to, ze jinou nechci a ani mi v emailu nenapsali kterou.. ale co ted? Problém je ze uz jsem to zaplatil .. co napsat aby mi vratily penize jak postupovat
3x
Samozřejmě že máš nárok na vrácení peněz. Pokud si u nich nenajdeš jiné zboží v podobné ceně, napiš jim - z důvodu nedodání zboží v dohodnutém termínu, odstupuji od smlouvy a žádám vrácení celé zaplacené částky na účet číslo ****** víc psát nemusíš.
0x
Podívejte se u potvrzené objednávky v e-mailu, jestli tam máte zároveň i formulář na odstoupení od kupní smlouvy. Nebo bude na stránkách v obchodních podmínkách.
Ten vyplňte a pošlete firmě.
Zažila jsem něco podobného, část nábytku nedodaná s tím, že není skladem a peníze za něj vrátí, platila jsem objednávku kartou.
Telefon nezvedali, na kontaktní formulář nereagovali, až když jsem napsala negativní komentář, peníze mi byly vrácené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.