Dobrý den, prosím o stručně vysvětlení kdo pronásleduje Hacumovo s Sajuri? U knihy jsem na 200 str ale čtu ji po večerech unavená z práce atd takže občas ten text zas tak nevnímám. Došlo mě že jsem se trochu Stratila a nechce se mě vracet v textu. Je to konec stránky . Prosím o stručně vysvětlení? Díky. Zrovna jsem tak docela nepochopila jak se s čijo stala Gejša . Já čtu jenže mám v hlavě spousta jiných starosti a občas se stratím v ději. Díky.
Hacumomo je gejša ze stejného domu jako Sajuri. Cítí se Sajuri ohrožena, proto ji pomlouvá v každém podniku (vždy dorazí s předstihem). Sajuri doprovází Mamehu. Čijo byla prodána do domu gejš (okija), víceméně tam byla za služku. Časem se vypracovala. Ale to nebylo jen štěstí, někdo tomu pomohl... Doporučuji přečíst znovu, nebo si aspoň pustit film. M.
tazatelka
Díky..takže Hacumovo pronásleduje Mamehu s Sajuri. Film si chci pustit . Díky mě to teď nedavalo smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.