Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím co dělat nebo kam se obrátit? Dnes se mi z účtu v bance odečetli 4 platby (3x po 1290 Kč a jednou po 500 Kč) V přehledu plateb v bankovnictví je napsano APPLE.COM/BILL
Nechápu jak je to možné když celou dobu byla peneženka doma a ani telefonem jsem nic neplatil. I v historii nákupů v aplikaci wallet nejsou žádné nákupy, to samé v App Store, žádné nákupy... Nevím co mám teď dělat? Na koho se obrátit? Díky
Jedině se zeptej v bance. Možná jsi někde neuváženě zadal třeba možnost automatické platby. Nebo jsi někomu povolil nějaké inkaso z účtu.
Jak je jednoduché mít v internetovém bankovnictví zakázany platby po internetu. A taky používat k přístupu do internetového bankovnictví tentýž mobil, jako ten, na který mně chodí potvrzovací SMS. Komu není rady, tomu není pomocí.
samozřejmě že používám k přístupu do bankovnictví tentýž iphone jako pro přihlášení do bankovnictví a i jako pro potvrzovací SMS. Tady bych ale zmínil že teď mě ŽÁDNÁ SMS nedošla a peníze se prostě ztrhli z karty (3x po 1290 a 1x po 500 Kč) v asi hodinových intervalech
Nevím zda by to mohl být tento případ, ale pokud vím, tak je publikováno, že dobrý hacker dovede zavirovat mobil na který banka pošle SMS aniž by o tom uživatel věděl a následně je tato SMS přeposlána hackerovi a opět bez jakýchkoliv stop.
Já proto do internetového bankovnictví nevstupuji z mobilu. Nikdy.
Co znamena "platby z uctu"? Neboli to skor platby cez debetnu kartu priradenu k uctu? Ako vyzera historia transakcii na karte? Na stiahnutie platby z uctu by musela byt povolena moznost "inkaso" voci Applu. Vas pripad vyzera na zneuzitie udajov z karty. V takom pripade kartu blokovat a banke zaslat reklamaciu. Pri kreditnej karte je ochrana lepsia.
Nepřišel ti email, že si vyhrál třeba při nějakém nákupu nějakou hodnotnou cenu? A chtěli na tobě aby si zaplatil kartou třeba jen pár korun poštovné. Tím si zjistili číslo tvé karty a pak ti z ní strhávali. Aniž bys k tomu dal povolení. To se stalo mě, ale peníze z banky neodešli, protože jsem měla na kartě stanovený limit jen 1000 Kč a oni mi chtěli strhnout víc. Také jsem běžela hned do banky co to má znamenat. V bance se mi podívali kdo to chtěl strhnout a bylo jasné, že to byla podvodná firma. Paní mi říkala, že to se stává, že se nemá platit z karty firmám které neznám. Doporučila mi výměnu karty protože to budou zkoušet dál. Musela jsem zablokovat kartu a vyměnit ji.
Jestli peníze dostaneš zpět nevím.
Podívejte se na stránku na internetu support.apple.com/... , jestli si na něco nevzpomenete. Jinak jestli máte internetové bankovnictví - určitě máte, tak si tam zadejte dotaz, ale stejně bych zítra zavolala do banky a ověřila si to.
Tak jsem volal na podporu Apple a řekli mi že pravděpodobně jde o zneužití karty a mám si zajít do banky zrušit platební kartu. Paní na druhé straně telefonu mi řekla že požádala o vrácení peněz tak doufám že se všechny peníze vrátí...
Držím vám palce, ať se vám peníze vrátí, ale divím se, že jste kartu okamžitě nezablokoval.
Já jsem před pár léty přišla podvodem o 26 tisíc, údajný nákup ve Švédsku. V této zemi jsem nikdy nebyla a ani bych nechtěla být.
Tehdy ale zakročila sama moje zlatá banka, která mě kontaktovala s tím, že kartu sami zablokovali pro podezření z podvodu.
Potom mi docvaklo, že jsem pár dnů předtím platila kartou ubytování v jednom hotelu a neprozřetelně dala kartu z ruky recepční. Ta se ke mně otočila zády a na protějším pultíku zřejmě kartu okopírovala.
Důležité pro mne bylo, že se mi peníze okamžitě vrátily. Přeju to i vám.
Díky, kartu jsem si samozrejme uz vcera zablokoval ale ještě si asi zajdu do banky at tu kartu úplně zruší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.