Nejste přihlášen/a.
Žádné zkušenosti s dročkou? Tak to pusťe z hlavy. Pro začátek se nechte zaměstnat,rok odjezděte jako řidič pro někoho,potom už budete mít trošinku představu,co to obnáší. Až zjistíte,že ty neskutečné pálky tak tak pokryjí provoz,můžete přemýšlet o živnosti. Satame,kolik stojí denně hotový taxík,zaparkovaný u baráku? Já vypadl z oběhu před lety,tenkrát to vycházelo na dvě stovky - amortizace auta,častější stk,pojištění,parkovací karty... A nonstop provoz aspoň tři lidi...
Ano, někoho znám. Sám jsem před 20 lety takhle začínal. Začít jezdit sám je nesmysl, nemůžeš jezdit nonstop, to fyzicky nestíháš, je třeba abyste byli alespoň dva. A pak je třeba rozjet nějaký marketing, bez toho pak asi brzy skončíš, protože nebudeš mít zákazníky.
Jestli ti nedělá problém sdělit, o jaké město se jedná a jaké jsou ty "pálky", pak se můžeme bavit dále.
@jirib: Co to znamená "vyjezdíš 40-50 tis. měsíčně"? Tržba? Zisk? Něco jiného?
@berger: Víceméně s tebou souhlasím. Jen bych rád znal ty "pálky", každý může mít jiný názor.
Jinak jsem začínal prakticky bez zkušeností, jen s tím solidním marketingem. A ty peníze po letech taky vycházejí trochu jinak. Amortizace už vyřízená, žádné parkovací karty apod. A pochopitelně jezdíme nonstop ve třech lidech a je to nadoraz. I když tady znám 2 taxislužby, které jezdí nonstop ve dvou. Ovšem to jsou chlapi, kteří žijí sami, bez manželky, partnerky apod, takže ti na to mají čas. Jinak by se nudili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.