Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
ve 20 letech jsem začal podnikat, jako prodejce. Byznysu se daří až nečekaně úspěšně, ale buhužel to má jeden menší problém. Přestože je mi nyní 21 let, mnoho lidí by mě tipovalo dle vzhledu na 17 . Se zákazníky se setkávám vždy osobně a tak trochu pozoruji menší nedůvěru vůči mě, kvůli tomu věku. Kšeft však proběhne v pořádku a zákazníci jsou dle recenzí spokojení. Jen ten první dojem je asi takový divný, když mají zaplatit třeba 20000 někomu, kdo vypadá na 17
OTÁZKA TEDY ZNÍ: Jak využít "mladý věk" jako přednost v byznysu?
Možná jsi mladý věk využil na nápad na podnikání, možná se víc oháníš, jsi víc nadšený, máš víc energie... to musíš vědět ty. Asi svého mladého věku využíváš dost, když se Ti daří, ne? Narazil jsi na problém, že na první pohled vypadáš při jednání se zákazníky "netypicky", tak by ses měl zaměřit na to, aby jsi vypadal starší. Co si nechat narůst vousy? Jak chodíš oblékaný?
A kde je problém, někdo něco řekl, nebo se cukal zaplatit? Není to jen Váš subjektivní pocit?
Přece předností je, že jste mladý a už jste "až nečekaně úspěšný", co by za to jiný starší dal.
Hlavní je, že jsou zákazníci spokojení, tohle je v mladém věku velká přednost a výhoda posunout se ještě dál, nějaké pochybnosti myslím nejsou na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.