Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se stránkami www.blaablaablog.cz
Jde mi o to, zda se třeba nejedná o nějaký podvod. Firma, která je provozuje se zabývá nějakými bytovými doplňky, tak mi nejde do hlavy, co mají z toho, že provozují literární server?
Pokud chcete na stránky přispívat svými články, musíte se nejdříve zaregistrovat. V registraci musíte uvést své jméno, příjmení, svoji fotografii a Vaši adresu.
Prý je to kvůli tomu, aby se třeba někdo neregistroval vícekrát a také pro zasílání odměn.
Na stránkách totiž lze získat i finanční odměnu.
Nemůžou Vámi zadané údaje nějak zneužít? A jak je to s články? Já nevím, kdyby třeba někdo chtěl ze svých uveřejňovaných povídek vydat knihu, tak může nebo ne? To je jen příklad, chce jen vědět, zda Vám zůstávají na Vaše příspěvky autorská práva?
Díky za rady.
Nemám zkušenost přímo s těmito stránkami ale když po mě někde na netu chtějí JMÉNO a PŘÍJMENÍ tak od toho OKAMŽITĚ dávám ruce pryč!.!.!.!.!.!.!.
Jméno a příjmení by mi ještě nevadilo, on tam může kdokoliv napsat, o chce. Ale je-li to literární blog, tak je nesmysl chtít adresu a FOTO (!), tohle zavání. Kdyby někdo jooo chtěl poslat odměnu, pak se pozeptá na náležité údaje až v momentě, kdy bude chtít peníze zaslat (haha). Takhle na první pohled se mi ta stránka nezdá ničím závažná, možná že foto mají prostě pro větší "personalizaci" přispívajících, ale osobně bych do toho nešla. Nikdy nevíte, kdo Vaši fotku stáhne atd...proto nejsem ani na facebook ani nikde jinde na těchto serverech, prostě drátky a jedničky a nuly...u těch nikdy nevíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.