Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vám pomáhá na bolest v krku?

Od: paice odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

prosím, jaké babské rady vám zaručeně pomáhají na bolest v krku?

Děkuju :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zmrzlina (to není vtip).

liska5
hodnocení

3x

Priessnitzův zábal na krk. /Popíšu eventuálně./ Cucat Tantum Verde a pak mimo to nosit v puse někde vzadu za zubama kousíček česneku maličký, jak čočka. Jinak odkyselující stravu bez cukru a sladkostí a s omezením mléka. Imunita sídlí ve střevě, to si dát do pořádku / zelenina, cereálie, ryby, klíčky, ořechy/. Vitaminy B, C, Zn. Dostatek tekutin. Proplachovat ledviny, třeba i urologic.čajem. Angina a ledviny spolu souvisí. Vnitřně kapky např.: Vironal, Dračí krev, Lichořeřišnici...

hodnocení

2x

Je to dost šílené, ale velmi účinné - kloktat slanou vodu.

Moje známá si kupuje Dubové kapky od Dědka kořenáře a taky říká, že je to šílené, ale stříkne si do krku a dobrý.

Když jsem kdysi řekl doktorce na ORL, že kloktám slanou vodu, tak mě málem vyhodila. Že tím zničím všechnu mikrofloru v krku..

@ferax ano, to je pravda, i já jsem to od lékaře slyšela. Ale funguje to.

fialka2

Pokud se u nás doma přihodí, tak taky slaná voda působí, jak už je uvedeno.

hodnocení

2x
Stříkací Stopangin 3krat deně u mě ale to neni babska rada *smich*
id

Také používáme Stopangin ve spreji a kloktání nebo popíjení slivovice. Ani jedna rada není babská, ale funguje i na baby, vyzkoušeno na sobě.:-D

hodnocení

1x

Já mám nejlepší zkušenost se sirupem z rýmovníku. Když mám takový ten pocit škrábání na patře, vezmu lžičku sirupu a je klid.

hodnocení

1x

Pomáhá mi bylinná směs "Bolest v krku" zn. Zdislava, musí se začít pít ihned při prvních příznacích, pomáhá celé rodině.

hodnocení

1x

V lékárně se dá koupit kloktadlo a také nějaké cucací pastilky, které léčí. A na krk namotat šálu.

hodnocení

0x

Cucat hřebíček, když se ocucá, tak pomalu rozžvýkávat.

hodnocení

0x

když mě bolí vkrku kloktám šalvěj 3x denně, mě to vždy pomůže, dcera neumí kloktat tak šalvěj pije a taky jí to pomáhá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]