Nejste přihlášen/a.
Problém je, že já jsem jiná generace a kluci s kytarama budou zajisté mladší a budou znát jiný repertoár. Na čem se asi sejdeme, budou písničky od Suchého a Brontosaurů, Wabiho Daňka nebo lidovky z Moravy. Zpěvníky a knížky typu " Já písnička" mají dávno moji vnuci, tak na něco si vzpomenu a pak přidám, až si zase nějaké vybavím.
Dajána, Chajda, Tři bílý kříže, Askalona, Niagára, Pramínek vlasů, Bedna od Whisky, Rosa na kolejích, Když mne brali za vojáčka, Babeta, Valčíček, Stánky, Mašinka, Zelený pláně, Červená řeka,..
Liska5 - červená řeka která?
Pod tou skálou kde proud řeky ... od Heleny Vondráčkové
a nebo
Jsem potulnej kovboj já se ...od Michala Tučného
Já jsem pak do hluboké noci zpívala, znám jich z těch Port, Svojšic, Zahrad a Dostavníků moc, jen názvy mi vypadly. Pamatuji se, jak jsme dávali dohromady jen písně o vlacích. Co jich bylo! Úžasné jsou ty od Pavla Dobeše, to jsou texty! Myslím Pražce, Jarmila, Souhvězdí žab, Pochod z Vitkovic na Ostravicu- to se jmenuje jinak, ale jak? Mělo by to být na LP Zpátky do trenek. Úžasná je celá LP Divné století od Jarka Nohavici. Pak něco od Samsona nebo Žalmana...Kamelotů...
Tak ještě něco naplácám: Jarní tání, Růže z papíru, Bedna od Whisky, Panenka, Babička Méry, Hvězda na vrbě, Čí že stě husličky, Toronto, Sbohem galanečko, z lidovek Vínečko bílé, Ej od Buchlováááá, Za starů Breclavů...,
Dobrý den. Tisíc mil, Buráky, Červená řeka, Rosa na kolejích, Dajána, Niagára, U stánků, Tam u nebeských bran, Až mě andělé, Báječná ženská, Čekej tiše, Montgomery, Panenka, Když jsem šel z Hradišťa..Těch je moc a moc.
Vínečko bílé, Holubí dům, Igelit, Tulácký ráno, Kdyby tady byla taková panenka, Anděl, Hrobař, Buráky, Jarošovský pivovar, Tři kříže, Když mě brali za vojáka, Franky Dlouhán, Na kameni kámen, Hlídač krav, Okoř...
já zapomněl na Vlajku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.