Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je velikost boty 29-30?

Od: jaj* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, dospělý člověk má velikost bot 29-30. Co to znamená? Jako cm? Babička mi napsala ze je to proste velikost. Nevím jaký druh číslování to je. Já mám třeba 39 a to je zase jiný číslování. Je možný že by to bylo v cm?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady boty-obuv.cz/... máte tabulky.

hodnocení

1x

Číslování bot je trochu zmatečné a existuje několik způsobů. Dříve se ale dalo na číslování spolehnout a když jsem si koupil bez vyzkoušení boty třeba "42"(v anglické stupnici č. "8") věděl jsem že mi budou. Dneska to už není pravda.

Pokud myslíš stejné "dříve" jako já :) tak sis nekupoval 42 ale 28 a půl.

72mona
hodnocení

1x
Je to velikost 9-10 (43-45). 44 je 9,5. 39 je velikost 6 (26). Tyto velikosti (26, 43...)jsou v centimetrech. M.

pt®
hodnocení

1x

29 = 43 = 9

44 = 91/2

30 = 45 = 10

39 = 6

40 = 61/2

41 = 7

42 = 8

hodnocení

0x

Je to velikost 42-43.

futra
hodnocení

0x

Je to metrické ( cm) číslování.

hodnocení

0x

č.9 a č.10 ano 29 cm a 30 cm od palce k patě;)

liska5
hodnocení

0x

Přesně tak, chodidlo měří 29 -30 cm. Takže vel.9 a 10.

tebi
hodnocení

0x

Objednávám boty přes net a vím, že každá bota je rozměrově jiná. To znamená, že se řídím výhradně velikosti v cm. Každý výrobce uvádí ovšem jinak. Je třeba se dívat na konkrétní botu a ověřit velikost v cm. Příklad- mám boty 41, ale vekolist nohy je 25,9 cm. Někde uvádějí pro velikost 41 např 25,8, nebo např i 26,2. Jinde je to již velikost 42! Tak pozor. Při objednávání!

pb®
hodnocení

0x
Já bych řekla, že to je dětská velikost mezi 29-30. Někteří výrobci takové velikosti mezi dělají. Třeba z Decathlon mám pro kluky takových bot víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]