Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte zkušenost s eshopem LUXOR knihkupectví?
Já bohužel ano, v půlce listopadu jsme zde provedl objednávku (veškeré zboží bylo skladem! s doručení do 7dnů).
Stalé mi chodí informace o nedostupnosti zboží i přes zrušení objednávky. Na emaily nereagují, infolinka nedostupná, dle recenzí na Heureka.cz je takový přístup zvykem. Škoda, že jsem si recenze nepřečetl dřív.
Doporučuji se LUXORU vyhnout obloukem!
Souhlasím,
hodnotím velmi negativně, po měsíci od objednání 18.11.2020 a několika mailech o nedostupnosti části objednaných produktů (které jsem chtěla nahradit jinými, ale to bylo absolutně neprůchozí), mi byla skutečně v posledních dnech - 22.12.2020 doručena objednávka, kterou jsem zaplatila celou naivně dopředu.Dodnes, tj. 20.1.2021 mi nebyla vrácena částka za nedodané produkty, na maily nereagují..nikde jinde jsme takové jednání neregistrovala, a to jsem objednávala na e-shopech úplně všechno..Nikdy více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.