Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč v určitých situacích chci mlčet i když nechci?

Od: smule* odpovědí: 1 změna:

Brý večer rádci, při rolovaní na internetu jsem našel ,,meme,, s kterým jsem se ztotožnil. Hned mě přepadla otázka, proč se tohle vůbec děje? konkrétně stav, kdy mám někoho strašně moc rád, chtěl bych rozebírat mnoho věcí ale pak jak na to příjde, chtěl bych jen mlčet a jen být s tou danou osobou o tichu a užít si tu chvíli. Jenže se mi to nikdy nepodařilo a špíše to příjde v nevhodnou chvílu tak to působí ještě negativně pro oba, spíše v ten moment nenajdu cokoliv bych řekl a i kdyby tak nemám sílu takže jen mlčím. Jsou to dvě různé část ale v obou se mlčí. Takže neví někdo proč? Ať už za první nebo druhou. Děkuji

PS děje se to jen mi?

---

Překlad je něco jakoby -> chtěl bych s tebou více mluvit. (ale nic neřekne)

Proč v určitých situacích chci mlčet i když nechci?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Holt jste taková povaha. Nerad mluvíte, neumíte komunikovat, nebo jste ostýchavý. Ono mlčet je pro někoho i pohodlnější. Mlčení je někdy příjemné, ale nesmí to trvat moc dlouho, aby to nepůsobilo na druhého trapně a nebral si to jako nezájem. Ale takových lidí je hodně, kteří nejsou výřeční. Často ovšem druhého odradí ten fakt, že páčit každé slovo z druhého, moc dlouho nikoho nebaví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]