Nejste přihlášen/a.
Podle mě jsou dvě cesty jak se k tomu dostat. Buď si založit třeba restauraci a dělat si tam provozního sám, nebo to zkusit někde, kde praxi nevyžadují. Pravda je, že tohle je profese, kde se praxe velmi hodí, ale na druhou stranu každý provozní na začátku praxi neměl. Možná ještě důležitější než praxe je zde obchodní duch a umění jednání s lidmi.
V dnešní době ale po provozních moc velká poptávka nebude.
Postupujte po kariérním žebříčku tam, kde jste. Nebo až se otevře.
Ale perspektivní to moc není, tedy v současné době.
Viděla jsem inzerát před 30 dny - cz.indeed.com/...
Provozní, manažer a podobně. Je dobré vzdělání v oboru - hotelová škola, a jak je vidět v inzerátu jazyky, tabulky.
Také třeba KFC hledá.
Musíte si to omakat, tady je praxe hodně moc důležitá. Pokud studujete vysokou školu v tomto směru, můžete být vedoucí restaurace, horské boudy ... /ale to byste se asi tady neptal/
Jenom ta perspektiva je nějaká špatná. Restaurace se protřídí a mnoho jich skončí.
Tady článek, jak na to, opravdu hotelovka a v cizině a začínat od píky - Jak budete chtít nějakou práci po podřízených, když jste to nikdy nedělal? A oni to moc dobře poznají.
Jinak, jsem z oboru, vyučená servírka + hotelovka v Poděbradech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.