Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký jsou další názvy této deskové hry?

Od: starsky* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, před cca 5lety bývaly v Brně v Olympii a Vaňkovce každý rok předváděcí stánky, kde byla možnost si vyzkoušet tuhle deskovou hru (foto v příloze pro představu na jakém principu hra funguje), kde je cílem skládat pyramidy z kuliček (které jsou různě pospojované na pevno) podle plánků. Včera jsem viděl v obchodě tuhle hru ale v mnohem menším provedení od jiné firmy, a nemohu si vzpomenou na název firmy/hry kterou jsem si tehdy v nákupních centrech vyzkoušel. Tímto bych se chtěl tedy zeptat, jestli je tu někdo kdo ví co mám na mysli, po případě jiný název firmy než je na obrázcích co tuhle hru vyrábí,

Děkuji.

Jaký jsou další názvy této deskové hry?
Jaký jsou další názvy této deskové hry? #2
Jaký jsou další názvy této deskové hry? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Lev Brain stimulator. Manželka kupovala za šílený peníze.. tuším nad 800,-. Já koupil to samé za 100,-!
starsky*
hodnocení

Jooooooo to je ono! Děkuji mnohokrát :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]