Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
čtvrtek a pátek na mě něco jakoby lezlo, v pátek jsem přišel z práce a ihned jsem lehl jelikož mi bylo nehorázně špatně možná jsem měl i zvýšeno teplotu ale neměřil jsem se. Už vlastně ve středu mě večer začala bolet hlava.
Už v ten pátek jsem pociťoval horší čich a teď o víkendu ho nemám absolutně vůbec. Přišel jsem na to hned jak jsem procházel v práci kolem kuřárny...
Chci zítra zavolat k doktorovi že chci žádanku na test, myslíte že mi ho dá? Teď mi není vůbec nic ale pořád necítím. Chuť mi příjde pořád stejná.
Měl bych ještě jednu otázku, má mi přijít balíček který doveze klasicky kurýr k domu. V případě izolace/karantény kterou by měli v případě pozitivního testu i ostatní doma tak jaká jsou pravidla převzetí balíku? Pokud je to vůbec možné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.