Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat ohledně paušální daně. Začal jsem podnikat začátkem roku a každého 21. nebo 22. dne v měsíci jsem posílal peníze na VZP a ČSSZ.
Paušální daň pro rok 2021 je 5469 Kč. Znamená to, že mám ještě tenhle rok poslat peníze na VZP a ČSSZ (tenhle měsíc jsem ještě neposílal) a koncem ledna už samotnou částku 5469 Kč? Ještě by mě zajímalo, kam se má těch 5469 Kč posílat? Zkoušel jsem pátrat na internetu, ale nenašel jsem nic, proto se ptám tady.
Přihlášku k paušální dani jsem už vyplnil a chystám se ji příští týden donést na finančák.
Předem díky za jakékoliv info.
Paušální záloha je splatná do 20. dne zálohového období (kalendářního měsíce), na které se záloha platí.
Paušální záloha se platí na bankovní účet místně příslušného správce daně (finančního úřadu) s předčíslím 2866.
Bankovní účty budou otevřeny v České národní bance od 1. 1. 2021:
čísla účtů v odkazu finanční správy financnisprava.cz/...
Ano, paušální daň je od ledna, tento rok ukončíte na soc.+zdrav. platby ještě postaru.
@ferry87 není zač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.