Nejste přihlášen/a.
Dd, kdy odesíláte emailová přání k Vánocům? V jakém předstihu to plánujete letos? Děkuji
E-mailová přání posílám zcela výjimečně (třeba když neznám adresu bydliště) a vzhledem k prakticky okamžitému doručení to stačí řekněme 23.12.
Posílám papírová přání, která si vyrábím sám. Když jsem se aktivně věnoval klasickému fotografování, posílal jsem fotky, na jejichž rub jsem narýsoval pohlednicový rastr (tuší, trubičkovým perem, podle doma vyřezané celuloidové šablony). Později jsem přešel na počítačový tisk digitálních fotografií, což je vzhledem k množství mnou takhle vytvořených pohlednic značné usnadnění práce. Posílám je tak, aby spolehlivě došly mezi svátky.
Poštou asi týden před Vánoci, aby to do Vánoc jistojistě došlo. Tedy v době, kdy obvykle posílají i ostatní. Ne moc brzy, ale ani o den později. Jen škoda, že pošta nemá hezké vánoční známky na pohled, ale nějakou stíhačku. (jiné prý nemají). Takhle chce pošta asi odradit lidi od klasických tištěných pohlednic a nutí lidi přejít na elektronickou komunikaci. Ale tradice je tradice.
Aha, mají vánoční s obrázkem od Josefa Lady, ale u nás na poště ani v trafikách je nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.