Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování na chřipku versus vakcína covid 19

Od: skubanek® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den prosím , může někdo ze zdravotnictví odpovědět. , jak to bude s těmi očkovanými proti chřipce v září - říjen, co nás agitovali na očkování? Jestli můžeme k té protichřipkové dostat i na covid -19 , nebo jak se to bude řešit? Děkuji Jana

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

renegade11*
hodnocení

7x

Covid 19 mutuje ,protože všichni musí pořád někam cestovat a tam vznikají nové a nové mutace, takže co se vyvíjí lék na Covid ,je za měsíc k ničemu .

Vážení
Na hory a jiné srandičky, jako vykoupat se v moři, příští rok 2021 zapomeňte.
Je konec mejdanů.Díky tomu, že jako Češi jsme neskutečná nedisciplinovaná a bezohledná hovada,
pochcípáme všichni. Běžte se podívat do Německa.
Absolutní disciplína,policajti jsou neskutečně tvrdí a neústupní.

Člověk bez roušky pokuta 500 euro (skoro 13000Kč),
rouška pod nosem pokuta 100 -200 euro.

Jdeš do hospody nebo baru a bez keců odevzdáš jméno, adresu a č. na mobil - bez diskuzí!
Domluva při porušení se tam nenosí.
Žádný novinář a nebo aktivista (ODS, PIRÁTI, TOP kaři, Starostové, KDU a jiní) si nedovolí
zpochybňovat vládní nařízení. Zničili by si kariéru !
Na nás je třeba bič.
Sejít se na Staromáku, Václaváku nebo na Letné během zákazu nikoho nenapadne. Fakt ani nenapadne.
Co na to říkáte vážení občané? Je za pět minut dvanáct začít přemýšlet
a dodržovat nařízení. Věřte, že kovid není jen rýmička a obyčejná chřipka, vir neustále mutuje,
stále se mění, očkovací látky vyvinuté na Covid-19, již dnes jsou neúčinné.
Chcete nakupovat dárky na vánoce, nadáváte na vládu že nerozvolňuje. Vánoce nejsou jen o dárcích...
A hlavně si uvědomte, že nejde jen o jedny Vánoce, Velikonoce a dovolené ale, že to bude
dlouhý boj o přežití...

trdelnik

Nadávejte tomu, kdo to vyrobil a vypustil.

Nedělejte paniku, že na to vychcípáme.

Umřeme všichni, někdo později, někdo dříve, někdo na infarkt, někdo na mrtvici, na rakovinu, při autonehodě, někdo na chřipku, někdo na covid. Neuvádějte všechny jenom na tuhle jednu nemoc, jako to dělá nynější garnitůra.

lidus*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 13. 12. 2020 19:41:39
Prosím bez urážení a slušně. Děkuji

hodnocení

5x

Proč byste nemohla? Také jsem se nechala očkovat v září proti chřipce a na covid půjdu také, to s tím vůbec nesouvisí.

hodnocení

2x

Obecně platí, že odstup mezi očkováním má být cca měsíc. Jestli dobře chápu Vaši otázku - podzimní očkování na chřipku nemá žádný vliv na očkování covidu po Novém roce.

jabraka*
hodnocení

0x

Také jsem položil praktické tento dotaz.Každý rok se necháváme očkovat proti chřipkovému viru,máme to zkombinovat s Covid vakcinou?Nikdo nemá zatím povědomost,jak se liší protilátky po vakcině z COVID19 a chřipce.Tvrdil jsem vloni,že ty chřipkové protilátky mají určitý vliv i na nemocCovid19,lékařka mi to nevyvracela.Zatím jsem absolvoval čtyži odběry na C19 ale pokaždé negativní.Tak co?Přitom nejsem jen doma,ale jezdím po republice,Šumava,Rokycany,lázně(Mariánské)Neustále u různých lékařů,dialysovaný,takže dost možností ohrožení.

JABRAKA

jenda2*
hodnocení

0x

Jak to bude s očkováním proti Covid-19? To se teprve ukáže.

Co se stane ve sp/...

hodnocení

0x
renegade11® Naprosto přesně popsaný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]