Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Četl jsem článek že erekce u muže ukazuje že je zdravý hlavně u starší generace. Dále dplněk vitamínu zinek taky ovlivnuje sexuální funkce k lepšímu. Jaké máte zkušenosti případně rady? Děkuji.
Nejvýznamnější příčinou nedostatečné erekce u starších mužů je velký úbytek testosteronu, dále to mohou být různé zdravotní problémy, např. zvětšení prostaty. Zdravý životní styl je určitě k prospěchu a pomoci mohou různé potravinové doplňky a medikamenty. O spojitosti nedostatku zinku s s erektilní dysfunkcí jsem nic nezjistil, může jen dojít ke snížení plodnosti, což je jiný problém.
kup si arginin, pouzivaji to sportovci kdyz chteji podat lepsi vykon. Roztahuje cevy a vedlejsim ucinkem je lepsi erekce. Ale neber si velkou davku nebo z nej jsou neprijemne vedl. ucinky (prujem, bolest hlavy atd.), nesmi se kombinovat s kofeinem a nicim co zvysuje tlak - nejsem doktor, tohle jsem se jen docetl a parkrat vyzkousel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.