Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byl mi proveden POC antigenní test na Covid-19,který je pozitivní.
Bylo mi sděleno,že PCR test již podstoupit nemusím.Manžel je v karanténě, bez potíží a toho poslali na PCR test až 5dnů od zjištění mého pozitivního testu
Chtěla bych se zeptat, když manželovi zjistí pozitivní PCR test protáhne se karanténa na více dnů?
Děkuji
Bylo mi sděleno,že PCR test již podstoupit nemusím.Manžel je v karanténě, bez potíží a toho poslali na PCR test až 5dnů od zjištění mého pozitivního testu
Chtěla bych se zeptat, když manželovi zjistí pozitivní PCR test protáhne se karanténa na více dnů?
Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
111®
2x
karanténa je až do odeznění příznaků posledního člena rodiny..či tak nějak je to formulováno, pokud je prostě nekdo v rodině pozitivní, karanténa trvá..vnouček je už měsíc doma s rodiči..a táta se objednává na test dnes znovu..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]