Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pomáhá proti zamlžování brýlí?

Od: mcgyver® odpovědí: 12 změna:

Při nošení brýlí se mě během chvíle zamlží brýle, jako kdybych ty brýle ponořil do vody- je to kvůli nošení roušky a přecházení ze zimy do tepla a naopak. Jak se dá zamlžení odtranit, koupil jsem si v Focus optik sprej proti zamlžování, ale moc to nepomáhá, každá dobrá rada je vítaná!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Upravit roušku, aby skutečně těsnila. Hlavně kolem nosu. Nejen, že se Vám potí brýle, ale nedostatečně přiléhající rouška poněkud ztrácí smysl.

hodnocení

1x

Téměř nic.

Mne tedy pomáhá nenošení roušky (rozuměj nošení pouze v nutných případech).

Ale i když jsem měl antifog skla..a speciální "kapalinu" na čištění...nic, prostě nic..

hodnocení

1x

Na jaře tu někdo doporučoval tento potápěčský sprej: esnakesub.cz/...

hodnocení

1x
Náplastí přilepit roušku kolem nosu.

re4zon
hodnocení

1x
Neni to kvuli noseni rousky. Je to kvuli spatnemu noseni rousky nebo primo blbe rousce. Spravne ma prilehat na nos a na kuzi pod ocima, pak zadne mlzeni nezpusobuje. Kdyz tam mate diru a funite si pod bryle, samozrejme se mlzi vic.
Jinak pomaha pena na holeni, lehkou vrstvu a dukladne rozlestit. Ovsem pri velkem rozdilu teplot se zamlzi vzdy, s tim nejde nic moc delat.
ohne

Tak ta pěna na holení mi nepomáhá vůbec. Můžete napsat značku?

hodnocení

1x

Rada optičky: Brýle umýt vlažnou vodou s Jarem a neleštit.

*cteni*

To vydrží chvíli

katerina*
hodnocení

0x
Já si ty “ouška” u roušky jakoby obtočím, jestli chápete... že je pak ta rouška těsnější a vzduch nevydechuju u brýlí

mnd®
hodnocení

0x

Používám dětské vlhčené ubrousky Li**n**te**o B*a*b*y a nemám problém.Utřu skla ráno a pak až v poledne.Nesmím ale na ty skla sáhnout prstama - pak se znovu začnou mlžit,takže znovu vyčistím a mám klid.Tak to dělám já a spokojenost.Ty spreje a vodičky proti zamlžování jsou nyní módní hit jak z lidí vytáhnout peníze.

pyskokryt
hodnocení

0x
S prechodem ze zimy do tepla neudelate nic, tim spise, pokud se jedna o obchod a podobne, byva tam vetsinou vlhci vzduch. Je potreba pockat, nez se bryle trochu ohreji a prestanou se mlzit, nebo necim otrit.
Ohledne rousky pomaha prodlouzit si gumicky, aby byla navolno a vzduch volne odchazel i bokem a pod bradou. Pripadne si zevnitr dat dratek a vymodelovat tak, aby se volne dychalo.
Dalsi moznost je dat si rousku pod nos, nebo sundat uplne.

maty1
hodnocení

0x

Potřete si brýle suchým tvrdým mýdlem pomocí hadru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]