Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Koupila jsem klukům Hlavolamy IQ puzzle. V recenzích čtu samou chválu, jen jeden povzdech, že krabička nejde zavřít, dokud se hlavolam nevyřeší. Z minulosti si pamatuji na dárek, složitou hru, kterou Ježíšek předem nevyzkoušel. Pochopit pravidla bylo složité, u vánočního stromečku nemožné. Proto mám chuť to rozbalit a vyzkoušet. Měla bych to vyřešit, když je to pro děti . Ale třeba ne
. Máte s tím někdo zkušenost?
bimbam, jestli je to stejná skládačka, jakou má @pansvacinka, tak se nebojte a nakoukněte dovnitř. Pokud je pro děti, složíte ji snadno . Navíc by tam měl být sešitek s vyobrazenými návody. Tedy aspoň já jsem je měla, existují i varianty pro dospělé. Ideální zábava, když musíte dlouho čekat (letiště).
Jo, to je dobry darek. Moje deti to stale bavi i po par letech, co to mame.
Kombinaci nespocet a navic se daji hrat porad dokola, pac vzhledem k jejich mozstvi se da reseni tezko zapamatovat.
Tez obtiznosti je to cokoliv od nejmensich deti az po dospele.
-
Se zavrenim neni problem. Prvni cast prilozene knizticky jsou zadani, v druhe casti jsou pak reseni. Takze kdykoliv se jde podivat a slozit to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.