Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na železniční trati 212, konkrétně mezi Zručí n. S. a Ledčí n. S. byla trať na dlouhou dobu uzavřena. Snášeli a měnili totiž starý kovový most u Vlastějovic, který na trati věrně sloužil od roku 1902. Přitom opravovali i vlastějovický tunel, který to měl moc zapotřebí. Zavřeno bylo nějak od konce července, trať by měla být opět celá v provozu od 11. prosince. Rádi bychom se tam podívali, prošli, nafotili, zavzpomínali...
Nikde ale nemohu najít nic o této opravě. Zda je už skutečně hotovo, zda se od 11. 12. opravdu trať obnoví, zda nebude zpoždění. Nevíte, prosím vás, kde bych o této velké rekonstrukci něco bližšího našla? Děkuji - Jaga.
Tohle je záběr, když starý most snášeli. Už ho byla jenom polovina. Tekly mi slzy, nespočítala bych, kolikrát jsem po něm přešla. Ale asi to muselo být. A teď jsem zvědavá na ten nový.
Zatěžkávací zkouška už proběhla.
Předpokládám, že Kutnohorský deník v příslušný čas dodá další informace.
Podle IDOSu je plánovaná výluka na trati do 11.12.2020. Sledovala bych tedy aktuální stav výluky. Snad se ozve někdo od Sázavy.
Podle tohoto článku skončí první etapa 11.12. zdopravy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.