Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezávislé zpravodajství

Od: irot odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
poslední dobou přemýšlím, kam se na internetu přesunout v rámci zpravodajství.
Již nadále nechci číst stránky typu novinky, idnes, seznam, aktualne apod. netvrdím, že jsou to špatní zpravodajové, ale mám na to svůj názor o manipulaci a zkreslování a podsunováni jen určitých zpráv.
Otázkou je, kam se přesunout. Jsou nějaké stránky, kde jsou nezávislé zprávy, pojednávající čistě o pravdě a s racionálními názory, bez hoaxu apod?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Obávám se, že každý zpravodajský kanál si musí vybírat jen některé zprávy. Bez výběru by musel publikovat každý den miliony stránek. A každý kanál vybírá zejména zprávy odpovídající jeho světonázoru. Jo, a když hledáte nezávislý, tak napřed definujte na kom nezávislý; už jsem viděl nelogickou formulaci "nezávislé noviny policejních odborů"

111®
hodnocení

2x

I o ČTK se dá pochybovat, když si pžedstavíte že jste píšící redaktor a smolíte text o problematice o níž nemáte nejmenší páru...ne že bych nevěděl o čem píši, pracoval jsem tam jako technik přes veškeré telekomunikace...

doplněno 08.12.20 19:13:

Doplním: za minulého režimu to byla vládní agentura kontrolovaná UVKSČ, a nemyslím si, že by tomu bylo dnes o mnoho jinak...poplatná vlídě bude asi stále, chybí to KSČ , a jak jsou na tom s BIS a NKU netuším..

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, hledáte zbytečně, protože zda je zpráva pravdivá či racionální určujete Vy - svým rozumem, svým světonázorem, svou schopností informaci si ověřit a tím, čemu chcete věřit, jaké zprávy chcete číst a které nikoliv. Co je pro jednoho zpráva pravdivá, tak tomu jiný třeba nevěří. Zdravím!

iz*
hodnocení

1x

Zkuste ČTK ...

ian*
hodnocení

0x
Pokud nemate problem s placenym zpravodajstvim, zkuste ihned.cz

hodnocení

0x

jak jsona tom s BIS a NKU netuším
Tušim, že ani jedna ze jmenovaných institucí žadný zpravodajský kanál nemá :-D

111®

já si taky myslím že fungují ze vzdušných vírů...:-P NBU mělo být...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]