Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Méně si pište a více se scházejte. Když si o sobě všechno napíšete, pak si nebudete mít co říci z očí do očí a bude trapné ticho. Navrhněte mu setkání, třeba procházku, nebo někde posezení u kávy (či čaje). A poznávejte se vzájemně. Pak můžete vycházet ze skutečných společných zážitků i při tom psaní. Chovejte se přirozeně a komunikujte o tom, co vás zajímá. Méně mluvte o sobě, více se zajímejte o něho. Nebojte se komunikovat a dát mu najevo svůj zájem. Povzbudíte ho tím.
Já vidím problém v tom, že nevíte, o čem si s ním psát. Podle mne je totiž jedno, jaký druh komunikace zvolíte > důležitý je zájem o druhou osobu a mít "o čem mluvit/psát". Jakmile toto schází, je jedno, jestli si píšete, telefonujete nebo komunikujete osobně > komunikace bude váznout ve všech případech.
Podle mne nemá smysl ptát se cizích lidí, o čem si máte s kým psát. Nikdo neznáme zájmy Vaše ani toho mladíka, proto Vám vhodná témata poradit nemůžeme. Ale jeden nápad bych přece jen měla: Píšete, že je milý, chytrý, ... zkrátka se Vám líbí > tak "objevujte" > ptejte se ho na všechno, co Vás o něm zajímá. A pokud budete o něčem z toho, o čem bude mluvit/psát, něco vědět, hned budete mít nač navázat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.