Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress

Od: swagger odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
Chci se zeptat od kdy bude fungovat objednání přes českou poštu z aliexpress nebo už to funguje?
Dekuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prikld1
hodnocení

0x

Kdes to slyšel. Nepleteš si to s tím, že česká pošta má uzavřít s Aliexpresemm nějakou smlouvu o doručování. Žádné objednávání.

hodnocení

0x
Vyšel článek že to mají podepsané a dopravu od půlky listopadu to má zkrátit na přibližně 14 dní. Zatím žádné extra zlepšení nevidím. Mám na cestě asi 10 věcí a zázraky se nedějí. I balíčky u kterých mi Číňan píše "radujte se, balík je už v Čechách" se toulají po skladištích pošty obvyklých 14 dní než trefí na správnou adresu.
A taky třeba se povalují na celnici..
prikld1

Pořád se jedná o dodávku, žádnou objednávku přes poštu.

Informace se moc někdy rozcházejí. Třeba toto

smartmania.cz/...

No nějakých 56 dolarů jistě není uváděných 900 Kč.

aliexpress.com/...

Navíc asi NFC bude nefunkční. Vzal bych bez NFC se stejnými parametry. Možná by byly za polovinu. Jen vybrat.

hodnocení

0x

Ono už to funguje ale je to loterie zda se to bude týkat zrovna vašeho balíčku. Mně osobně z deseti balíčků objednaných 11.11 takto přišli jen 3 nejdražší a fungovalo u nich sledování zásilky prostřednictvím české pošty. Ostatních 7 balíčků šlo normálně jako dřív.

aliex
Nemohol by sem prosím dát někdo odkaz na Aliexpress v češtině, kde se dá vybírat a objednávat zboží? Díky!
Nahoře vpravo máš nastavení měny a jazyka. Překlad je ale strojový takže z něj moudřejší nebudeš.
Druhá možnost je použit prohlížeč chrome, kdy máš po otevření stránky možnost zvolit "přeložit tuto stránku"

hodnocení

0x
Šlo o nějakou akci, kdy slibovali doručení do deseti dnů v rámci ali slev 11.11. Mimochodem - pro představu jak si člověk má toto info představit v praxi - teď v pátek mi přišel první balík z 11.11. Jinak alík českou poštou posílá od počátku.
prikld1

Pleteš se a moc. Ovšem jestli to bude pravda, to je druhá věc

stars24.cz/...

11.11 to pouze zahájili. Co bude dál to se uvidí

Sice to zahájili, ale do dnes mi přišel jediný balík :)
Poslední dobou bývá freeshipping s poznámkou, že přepravce zvolí odesílatel podle svého uvážení. Můžu potvrdit že takové balíky chodí nejhůř. A navíc ani dražší zboží nemá trasování. Příště si na to dám asi pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]