Vyšel článek že to mají podepsané a dopravu od půlky listopadu to má zkrátit na přibližně 14 dní. Zatím žádné extra zlepšení nevidím. Mám na cestě asi 10 věcí a zázraky se nedějí. I balíčky u kterých mi Číňan píše "radujte se, balík je už v Čechách" se toulají po skladištích pošty obvyklých 14 dní než trefí na správnou adresu.
Ono už to funguje ale je to loterie zda se to bude týkat zrovna vašeho balíčku. Mně osobně z deseti balíčků objednaných 11.11 takto přišli jen 3 nejdražší a fungovalo u nich sledování zásilky prostřednictvím české pošty. Ostatních 7 balíčků šlo normálně jako dřív.
aliex
Nemohol by sem prosím dát někdo odkaz na Aliexpress v češtině, kde se dá vybírat a objednávat zboží? Díky!
Nahoře vpravo máš nastavení měny a jazyka. Překlad je ale strojový takže z něj moudřejší nebudeš. Druhá možnost je použit prohlížeč chrome, kdy máš po otevření stránky možnost zvolit "přeložit tuto stránku"
Šlo o nějakou akci, kdy slibovali doručení do deseti dnů v rámci ali slev 11.11. Mimochodem - pro představu jak si člověk má toto info představit v praxi - teď v pátek mi přišel první balík z 11.11. Jinak alík českou poštou posílá od počátku.
prikld1
Pleteš se a moc. Ovšem jestli to bude pravda, to je druhá věc
Poslední dobou bývá freeshipping s poznámkou, že přepravce zvolí odesílatel podle svého uvážení. Můžu potvrdit že takové balíky chodí nejhůř. A navíc ani dražší zboží nemá trasování. Příště si na to dám asi pozor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.