Nejste přihlášen/a.
mam problem s pihou...ma prumer asi 1 cm a mam ji primo v rozkroku...posledni dobou me zacala malinko bolet a nevim jestli s tim mam jit na vyriznuti...V patek jdu ke gynekologovi,mohl by mi on s tim nejak poradit? jestli jit na to vyriznuti ci ne?
Tuto záležitost nejlépe posoudí a jistě i vyřeší dermatolog! Je to jeho specializace. Nenechte problém řešit gynekologa či všeobecného lékaře!
HLAVNĚ gynekolog poradí, tady Vám opravdu do těch intimních míst nevidíme! Váš "Kundolog", s prominutím má s těmito věcmi zkušenosti, a je to člověk, kterému důvěřujete a věříte - doufám!
Jistě poradit se s lékařem. Dojít si s pihou na odborné pracoviště a tam si s tím poradí. Vyhledat pracoviště někde ve větší nemocnici. Máte jistotu, že bude provedena řádná hystologie vzorku. Na toto si dejte velký pozor a nepodceňujte to. Bohužel se množí případy, kdy je znaménko odebráno v nějaké menší ordinaci a následně není zajištěn jeho kvalitní rozbor.
Dobrý den, já měla stejný problém, ne tedy přímo v rozkroku, ale hodně hodně blízko, šla jsem na kožní, rudá jsem byla jako rak, ale neměla jsem důvod, každý lékař je profesionál a za svůj život viděl asi věci. Ten pihu vyšetřil, doporučil její odstranění z důvodů špatného umístění a byl klid. Na vyříznutí jsem byla na chirurgii, ale vás si nejspíš vezmou do parády na gynekologickém, protože už u mě to místo bylo hraniční. Ale nebojte! Bude to v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.