Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změřit penis? +Mám ho malého?

Od: hsjwjava odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, přicházím s choulostivou otázkou. A to, jak správně změřit penis. Má se doopravdy pravítko přitlačit na Stydkovou kost? Čímž získám 1.5 cm z ničeho nic, je to doopravdy správně? Druhá věc připadá mi, že ho mám hrozně malého ,bez přitlačení měří 13 cm a s přitlačením 14,5 cm je reálné s tím potěšit ženu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ano, a až dospěješ, ještě poroste a zmužní. Ale už teď má správnou délku.

hodnocení

4x

Nic neměř, nemá to smysl. A pusť to z hlavy.

hodnocení

3x

Ženu je reálné potěšit i prstem, když víš co s ním.

hodnocení

2x

A tohle znáš? "I s malým kašpárkem lze zahrát velké divadlo."

V jedné odborné publikaci jsem četl, že starosti by si měli dělat ti, jejichž penis měří při erekci méně než 6 (slovy šest) cm.

smakus
hodnocení

1x

Nech si to změřit od odborníků. Například zde ohausvahy.cz/...

... psal, že ho má malého, takže

insz.eu/...

id
hodnocení

1x

I kdyby jsi ho měl malého, tak co s tím uděláš? Necháš si ho nadstavit nebo jak to budeš řešit? :-D

Neřeš co neovlivníš, věnuj se škole.

Nástavec na péro, pardon, perko*haha*

karelkucera
hodnocení

1x

Mám ho stejně dlouhý jak popisuješ a dělal jsem si v mládí dlouho problémy v hlavě zda bude stačit, zda není malý...jak jsem začal sexuálně žít tak jsem zjistil že ženy jsou za tyto velikosti kolikrát radší než za nějaké obry. Můžeš hezky dorážet po kořen, žena při orálním sexu ti ho vezme krásně celý do pusy, pokud bude chtít anální sex tak se menší taky víc hodí... takže pokud dotyčná nebudeme mít dole díru jak do Macochy, tak problém mít nebudeš. Naopak se spíše větších velikostí zaleknou, bolí je to, nemůžeš dorážet pořádně...takže jsi v klidu.
Většina žen nemá orgasmus z toho že jí ho tam strkáš ale z toho že se dráždí klitoris, takže ta délka není až tak podstatná pro její potěšení.

jabraka*
hodnocení

0x

Buď rád,že ho vůbec máš.

JB

prikld1
hodnocení

0x

Zkoušel jsi měřit mozek. Tedy pokud vůbec nějaký máš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]