Dobrý den, přicházím s choulostivou otázkou. A to, jak správně změřit penis. Má se doopravdy pravítko přitlačit na Stydkovou kost? Čímž získám 1.5 cm z ničeho nic, je to doopravdy správně? Druhá věc připadá mi, že ho mám hrozně malého ,bez přitlačení měří 13 cm a s přitlačením 14,5 cm je reálné s tím potěšit ženu?
Mám ho stejně dlouhý jak popisuješ a dělal jsem si v mládí dlouho problémy v hlavě zda bude stačit, zda není malý...jak jsem začal sexuálně žít tak jsem zjistil že ženy jsou za tyto velikosti kolikrát radší než za nějaké obry. Můžeš hezky dorážet po kořen, žena při orálním sexu ti ho vezme krásně celý do pusy, pokud bude chtít anální sex tak se menší taky víc hodí... takže pokud dotyčná nebudeme mít dole díru jak do Macochy, tak problém mít nebudeš. Naopak se spíše větších velikostí zaleknou, bolí je to, nemůžeš dorážet pořádně...takže jsi v klidu. Většina žen nemá orgasmus z toho že jí ho tam strkáš ale z toho že se dráždí klitoris, takže ta délka není až tak podstatná pro její potěšení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.