Nejste přihlášen/a.
Viděla jsem se s ní v pátek ve škole, povídaly jsme si hodně na blízko, šeptaly na sebe, aby nás neslyšela celá třída. Samozřejmě jsme u toho jedly, takže rouška dole.
Akorát její spokusedící je negativni i kamarádka u které odpoledne byla. Přijde mi proto, že asi také budu negativní, když se nenakazily ty 2 a mám nějakou virozu treba. Nevím.
Je možné, že bych se nakazila když ty 2 jsou negativní?
Na testy bych zašla pristí týden, ale přemýšlím tak předem, jestli je vůbec šance.
Mockrát děkuji
4x
Než spekulovat, s kým kdo byl v kontaktu a je, či není nakažen, tak bych raději pozorovala svoje příznaky.
Teplota, bolesti hlavy, kloubů, kašel, rýma, ztráta chuti, čichu?
Může to být jenom obyčejná chřipka. Acylpyrin, a odpočívat.
Samozřejmě, pokud se vše zhorší, tak volat lékaře.
Na testy pokud chcete jít, tak až později. Možná to je jenom obyčejná reakce, jak jste nebyli dlouhodobě s nikým v kontaktu a máte oslabenou imunitu skrzevá nošení roušek. Potom se se každého všechno ihned chytne.
Nepanikařit a vyčkat. Rodiče určitě budou nápomocni a poradí.
1x
Na testy bych zašla pristí týden, ale přemýšlím tak předem, jestli je vůbec šance.
Mockrát děkuji
Šance je vždy. Běž na testy. Vše ostatní jsou jen spekulace.
- Zakoupené pobyty na léto, koronavir
- Můžu být přenosný koronavirus z balíku z Číny
- Rouška při jízdě na kole při koronaviru?
- Zaplacená dovolená do Turecka a Koronavirus
- Jak dlouho potrvá Koronavirus?
- Bojím se teď zkoušet otěhotnět, koronavirus
- Jak se chránit proti koronaviru. Rady z Číny
- Názory některých lidí na cestování, koronavir
- Koronavirus mohli lidé chytit od hadů
- Kde se dělá test na koronavirus,prý už v léká
- Hlášení u lékaře, viróza bez rizika koronavir
- Doprava do práce, koronavirus
- Koronavir v ČR
- Koronavirus, mám se připravit?
- Koronavirus - jízda na kole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.