Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objektiv -vrácení prodejci

Od: zapojil* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Zakoupil jsem na Aukru objektiv na Nikona. V upoutávce bylo kompletní originální balení s mezinárodním záručním listem.Po rozbalení jsem zjistil že záruční list není potvrzen a není ani paragon.Zboží dle mého uvážení pravděpodobně pochází s šedé ekonomiky.Po vyzkoušení jsem zjistil že neodpovídá mým představám a prodejci jsem druhý den napsal že mu zboží vrátím. Odpověď zněla že pod podmínkou 15% s prodejní ceny.Myslím že s 5000kč je to lichva nebo ještě něco horší. Co vy na to? Děkuji předem za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlupatependolino*
hodnocení

2x

Dobrý den,

na aukru musíte mít velké štěstí, abyste narazil na obchodníka, který s Vámi bude jednat korektně. Není to v podstatě e-shop, kde by platila pravidla o odstoupení od kupní smlouvy, kterého se momentálně domáháte. Tam spíše platí, co si který prodejce napíše na stránce "O mně". Takže příště použijte e-shop a šetřete na správných věcech - nikoliv na objektivech. Objektiv jste dostal funkční, s cenou i s podmínkami jste také souhlasil, když jste přihazoval, prodejce není povinen Vám vracet peníze jenom proto, že s předmětem aukce nejste spokojen. Takže buď vraťte objektiv + 750 Kč prodejci nebo objektiv obratem prodejte sám. Pěkný den *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]