Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kadeřnictví a roušky

Od: nikc® odpovědí: 10 změna:
Byli jste včera nebo dneska u kadeřnice? Měly roušky? Já byla a neměly.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

6x

Jen postřeh,bez jakéhokoliv navádění - za poslední měsíc jsem byl asi u třiceti zákazníků. Lékař,veterinář,babka v důchodu,policista,zdravotní sestra... lidé bohatí i chudí,mladí,staří... U jediné paní jsem viděl roušku,věk 75+,ta mi řekla,že má strach. Jinak nikde,všichni nadávali. Já si roušku beru pouze v obchodech anebo když to lidé vyžadují. I ta jediná paní s rouškou mi řekla,ať to sundám...*nevi*

hodnocení

5x

Nebyla. Nyní kadeřnice na rozdíl od jarní "pandemie" nemusí mít štíty z umělé hmoty, ale roušky ano. Stačilo říci:promiňte, ale mohla byste si nasadit roušku?

*palec2*

hodnocení

4x

Jeden známý říkával: Nejhorší smrt je z vyděšení.;)

Koronavirus neberu vůbec na lehkou váhu, ale současně ani nepanikařím. U holiče jsem byla. V pánském. V provozovně pracovaly 2 holičky. Roušku neměly. A zákazníci také ne. Jak by nás s ní asi ostříhala? Nevadilo mi to. Chtěla jsem se zbavit vlasů, povedlo se to a s rouškou by to nešlo. Účel světí prostředky.

Dala jsem se ostříhat na tenisák, vyholit vzadu krk. Děda spínal ruce. Ale na mě si nepřijdou. I kdyby snad měli znovu zavřít /což nikomu nepřeju/, tenhle sestřih mi v pohodě půl roku vydrží. Dneska musí člověk uvažovat dopředu, jinak to nejde.

A nebojte se ani holičky, ani řidiče autobusu. Nedivím se jim. Celý den mít zdrátovanou pusu i nos, to nikomu na náladě nepřidá. Chytit to člověk může úplně všude, tak je jedno, kam jdete. Když to má být, bude to. Co naděláme? Jaga.

hodnocení

3x

Njn...jdu až v pondělí, ale ta moje kadeřnice roušku měla když jsem byla minule a já také, tak počítám, že bude dodržovat i teď..

doplněno 04.12.20 20:59:

@nikc jj, chápu. Měla jste jí říct, ať si vezme roušku. Fakt to nechápu, tak dlouho měli zavřeno a přesto na to zas někteří kašlou.

hodnocení

Minule měla ta moje kadeřnice a teď ne a ani ostatní. Teď abych se modlila, víte k čemu asi...
hodnocení

To jsem měla. Taky si to říkám teď.
hodnocení

Jeden řidič autobusu taky nemá roušku a ani plexisklo, narozdíl od ostatních řidičů. 3x jsem s ním jela a byl bez roušky. Přitom všichni cestující ji musí mít. Se divím, že si na něj ještě nikdo nestěžoval.

wehappyfew*
hodnocení

0x

Moje kadeřnice roušku nenosí, ani po mně ji nevyžadovala. Lidi konečně prozřeli/prozřívají, že je to jen divadýlko, ojeb na občany, aby si Debiš a spol. nahrabali. Obyčejná chřipečka, kterou za 10 dní vyležíte.

hodnocení

Nebo na ní umřete.
05.12.20 08:34
hodnocení

Jenom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]