Dobrý den, nevím zda se vám to taky stává. Ale vyporozorovala jsem u sebe jednu věc ..občas potkávám jednu paní ve městě a i tam pracuje takže občas mě obsluhuje i jako zákazníka. Vždy když ji vidím působí na mě strašně dobře prostě veselý člověk myslím hodně pozitivní a kdykoliv ji vidím chce se mě zpívat. Na druhou stranu občas potkám někoho kdo na mě má opačný účinek prostě nerudný člověk mračící se na svět. A i od pohledu vám prostě zkazí náladu. Nevím zda jsem nějak mimořádně vnímavá. Ale dnes jsem tu paní viděla a jako by úplně zářila taková dobrá aura . Myslíte že jsem blázen
Dobrý den. Nejste blázen. Jsou lidé z kterých sálá pozitivní energie a dokáží jí přenášet na druhé. A na druhou stranu jsou lidé, z kterých už od pohledu sálá negativní energie. Od takových je lepší udržovat si odstup.
ilona*
Právě ta energie.. nějakým způsobem ji dokáží do sebe hodně vsáknout ale neumím to s tou negativní abych si to nebrala. Ale jsou opravdu lidi co úplně září. Takový nerudný člověk negativní je náš ředitel a jen ho vidím a úplně se oklepu
Ono taky záleží, jaký jste přijímač. S někým to nehne, jiný tu negativní nachytá v davu, tak se pobytu mezi lidmi podvědomě vyhýbá, nemá rád kolektivní akce. Zatímco jiného společnost lidí kolem nabíjí.
To, co zažíváte s cizí paní, je běžná záležitost. Možná vám někdy trochu chybí energie a vy si ji nevědomky od té paní stáhnete a tím si svoji doplníte, poté se cítíte velice dobře. Od lidí, kteří mají energie málo, si nestáhnete nic. Pak existují lidé, kteří jsou energetickými upíry, při kontaktu s nimi slábnete a pak jste unavená a bez síly. Tito upíři se zase rozdělují na ty, kteří vás vyhledávají a vysávají vědomě, ale jsou lidé, kteří si vůbec toho nejsou vědomi, že si od někoho "cucli". Jako třeba vy, ani o tom nevíte a trochu energie si od té paní doplníte.
Myslím si, že jste úplně normální Já sama vím, že na ostatní působím velmi pozitivně, mají hned lepší náladu a dobité baterky. Ale já sama nevnímám treba vůbec negativní energii od lidí, jen tu dobrou. Moje mamka například do sebe vcucne velmi snadno i negativní energii a pak je vyšťavená.
Ano, dá, zvýšením svých vibrací. Každá negativní myšlenka snižuje vaše vibrace, také všechny závislosti, též všechny negativní emoce, jako je hněv a nenávist. V podstatě prací na sobě si zvýšíte své vibrace, však si o tom něco počtěte i na netu je toho fůra.
Nejste blázen. Jezdím autobusem každé ráno se ženou a z té vyzařuje tak negativní energie a navíc hrozně smrdí kouřem a tak nějak celkově. Z někoho máte pocit dobrý a z jiného nepříjemný. Taky jsem jako houba a ovlivňují mne i negativní lidé. Většinou mi je nesympatický člověk, kterému i já. doplněno 04.12.20 17:41: Kdyby ta ženská aspoň nesmrděla, ale když jen projde okolo mne v autobuse, tak jde za ní smrad z alkoholu a cigaret. U ženské to nechápu. doplněno 04.12.20 17:42: Musela si projít něčím nepříjemným v životě, mne napadlo a je vlastně chudák.
ilona*
Ta paní prostě třeba nemá peníze a může tou negativitu maskovat smutek.
Do práce jezdí. Ale ráda se napije, to je jasný. Je to na ní vidět a je negativní. Jako kdyby nenáviděla lidi, mi přijde. Někdo jí něco udělal a ona s tím není srovnaná.
Blázen nejste a nebo jsem já také. Mladší vnučka se narodila když se dcera rozváděla, nestála jsem o ni, bez otce, peněz, bytu a další dítě. Je to takové sluníčko, že když příjde mám chuť dělat kotrmelce, příjde a celý byt se rozsvítí u ní snad nic není negativní. Ano, také mám pocit, že někteří lidé mně vysávají energii, lidé u kterých je vše špatně, mají se podle nich špatně a rozhodně za to může někdo jiný než-li oni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.