Trittico je na lékařský předpis. Nehradí se plná částka. Pacient hradí pouze doplatek, který se liší. V každě lékárně jiný doplatek. Na odkazu výše je orientační doplatek 132kč. Rozdíl doplácí zdravotní pojišťovna. Také záleží na velikosti balení.
Není Trittico jako Trittico. Je nejslabší 75mg, silnější 150mg nebo Trittico prolong. A asi jsou i další, tohle vyjmenuju z hlavy. Já jsem minulý týden za nejslabší 75mg doplácela asi 60Kč. Neberu to na deprese, ty nemám, ale díky RS jsem měla špatný spánek, snadno jsem usnula, ale budila se a sny byly jako živé. Teď si zobnu třetinu na noc, tedy 25mg a spím dobře, pokud mi mladší syn uprostřed noci nepřipraví rozcvičku v podobě převlékání celé počurané postele. A závislá nejsem, protože jsem ho začala užívat sama 50mg, zbylo mi po babičce a pak si teprve řekla neuroložce a po asi třech měsících užívání 50mg přešla ze dne na den na 25 mg a nic, spánek stejně dobrý.
Tento lék je na předpis. Doplatek je 132 kč,predepise Vám ho např. psychiatr jinak doporučuji na uklidnění třeba persen -bez předpisu nebo trezalku teckovanou,ale ta může mít vliv na jiné léky. Lepší je navštívit odborníka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.