Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšená teplota těla na letišti

Od: pavik odpovědí: 5 změna:

S jakou teplotou těla mě při kontrole na letišti nepustí do letadla? Mám celoročně teplotu na 36,8 - 37,2 stupňů (měřeno na čele). Mohl by z toho být nějaký problém, pokud mi naměří 37,2?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

3x

Asi bych si nechal u doktora vystavit potvrzení, že mám standardně zvýšenou teplotu a v případě problémů jim to potvrzení ukázat.

hodnocení

0x

Vezměte si Paralen a neměl byste mít problém. Jaký je důvod zvýšené teploty?

doplněno 04.12.20 10:05:

Trošku vyšší teplota může být v určitě fázi menstruačního cyklu - při ovulaci?

kataka

Taky to tak mám. Prostě celý rok, zdravá nezdravá 37 a klidně i trochu víc. A paralen Vám to nesrazí pokud je to Vaše normální teplota.

amfr
hodnocení

0x

37.3 stupně celsia se považuje za kovidově zvýšenou teplotu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já jsem měl svého času, asi tak od 20 let do 30, každodenní teplotu 37-37.2. Nic mi ale nebylo a ani krev nic neprokázala. Doktoŕ mi tehdy říkal, že přes 37 má plno lidí jako normální teplotu. Pak ale přišel nějaký zlom a teplotu mám dalších 30 let normální. 36,2- 36,8. Možná je někdy jiná, ale já se běžně neměřím. Ovšem na letišti by s tím problém být mohl, i když třeba neoddůvodněný. Těžko říct. Od začátku kovidu jsem nikam neletěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]