Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení pracovní neschopnosti zpětně

Od: mera odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, jsem v pracovní neschopnosti nekolik měsíců, při poslední navštevě lekaře mi bylo sděleno že moji kartu si vyžadal posudkový lekař a že mi hrozí např. to že mi ukončí PN zpětně třeba o 3 měsíce a já budu muset vracet nemocenskou. Obvodní lekář od kterého kartu vzali mi to zdůvodnil tak, že oni jsou nad ním a že on s tím nic nenadělá. Je pravda že marodím déle asi než je běžné a standart, ale že by se snad tohle mohlo stát že mi někdo zpětně ukončí PN a já budu muset platit ...? navíc v práci bych řekl co apod...

Děkuji za názory

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že by musel prokázat, že PN fingujete... Máte takové problémy, které váš lékař považuje za dostatečně závažné pro PN. Dodržujete nařízenou léčbu, stejně tak vycházky - nemusíte mít strach.

V případě zpětného ukončení se můžete soudit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]