Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení a chráněné dílny

Od: peta* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

s příchodem Vánoc jsem se přemýšlel nad dárky a rád bych trochu i podpořil chráněné dilny a tím spojil dvě věci do jedné. Zkoušel jsem trochu googlit, ale popravdě výsledky byli hodně mizerné. Proto bych se rád zeptal jestli neznáte nějáké stránky kde chráněná dílna nabízí nějaké své produkty (spíše oblečení)?

Díky za rady a tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud zadáte do vyhledávače chráněná textilní dílna, určitě něco najdete (první tři odpovídající odkazy jsem zkopírovala, ale je tam toho více):

charita-sv-alexandra.cz/...

diakonieltm.cz/...

otevrenaokna.cz/...

senior
hodnocení

1x

Určitě takové jsou.

Co jsem byla v nějaké dílně - krámku nakouknout, tak se zabývají jednoduššími věcmi, kromě šití tak pletení z provázků, keramika, korálkové výrobky apod..

Jinak - plátěné tašky, chňapky, zástěry, polštářky, textilní hračky, nyní roušky apod.

chranenedilnyozp.cz/...

Proklikejte, jestli Vám nějaké výrobky nepadnou do oka.

Nebo ve svém kraji, nevíme, odkud jste.

doplněno 03.12.20 15:05:

Kdysi jsem doručovala v Praze 1 jednu chráněnou dílnu v Žitné ulici 23.

Jmenovalo se to ,,Jedna bedna,,. Tak snad tam ještě fungují. Podívejte se na stránky mají toho samozřejmě i více - třeba vitráže.

jednabedna.cz/...

hodnocení

0x

Umun.cz , ale je to nakladatelství. Nemají šatstvo kromě dětských triček a kuchyňských věcí (ubrusy, utěrky, zástěry apod...). Specializují se na papírnictví a různé výrobky k Vánocům, Velikonocům, svátkům, narozeninám...přání, kalendáře, jmenovky k dárkům, drobné dárky, různé krabičky na dárky, balicí papír atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]