Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věnování do knihy pro kolegu

Od: denny276® odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno drazí *slunce* Prosím, nějaký nápad, co napsat za věnování do knihy kolegovi z práce? Dáváme ji za kolektiv šesti lidí. Máme mezi sebou kamarádské dobré vztahy. Jedná se o knihu Mengeleho děvče. Kolegovi je pres 40 let. Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Vzhledem k tématice knihy bych se nepokoušela o nic vtipného. Jen poměrně strohé věnování plus šest podpisů. Ale nějak bych připomenula společnou práci a rozhodně uvedla datum a místo. V případě velkého města i čtvrť, ve které firma sídlí.

Petrovi od kolegů z ekonomického oddělení

15. XII. 2020, Praha Vinohrady

hodnocení

Ano, přesně k něčemu takovému jsem se přikláněla. Kdyby to byla kniha o něčem jiném, tak ano. Ale vzhledem k tématu mi přišlo vtipkování nehvodne. Ostatním ne. Psát věnování budu já, takže to je na mě. Děkuji.

hodnocení

0x

"V mučírnách našich muslimských "přátel" již mladé křesťanské dívky píší pokračování této knihy .."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]