Dobrý den, mám teď takový problém. Vlastním pozemky na kterých leží budovy zemědělského družstva. A teď se řeší nové nájemní smlouvy. A já bych chtěl nájemní smlouvu na 5 let. Ale družstvo by chtělo nájemní smlouvu aspoň na 8 let. Prej aby mohli žádat o dotace na budovy atd. Tak teď mi poraďte jestli to je pravda že musí mít takhle dloho platnou nájemní smlouvu kvůli dotacím a nebo to pravda není. Děkuji za rady.
Žádné nájemné, prodat za výhodnou cenu pro vás. K čemu budete vlastnit zastavěné pozemky? |Jen k tomu, abyste se s majitelem budov čas od času dohadoval o ceně, v případě neplacení se soudil.
Mě by ale opravdu zajímalo jestli ty dotace jsou vázány nějakou dobou po kterou to družstvo musí mít ty pozemky pronajaté. Mám k nějaké své důvody.
id
Nelze vám konkrétně odpovědět. Nevíme (vy také ne) podle jakého dotačního programu by nájemce žádal o dotace. To musíte vypátrat u nájemce. O dotacích na nové hospodářské budoví vím, ale že by někdo dostal dotace na staré budovy,které stojí na cizím pozemku, nevím. Existuje vůbec takový dotační program? Hledejte něco podobného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.