Nejste přihlášen/a.
Ceka mě extrakce zubu a následně proteza.Zubař me sdelil ze ihned po extrakci me osadi provisorni protezu na pul roku ta bude stat horni a spodni 16000kč.Potom bude proteza na pojistovnu.Pristoupil jsem na to ,ale zajimaly by me nazory,nebo podobna zkusenost.
Máte nárok na bezplatnou variantu zubní protezy, pokud si ji vyžádáte - "novou zubni protezu vam vzp zaplati kazde tri roky."
Více na vzp.cz/...
Ono velmi záleží, k jakému zubaři se dostanete. Mám částečnou protézu na dolní zuby asi 7 let. Tehdy jsem u zubaře nic neplatil, byla na pojišťovnu. Nyní chodím k jiné zubařce a potřebuji nutně protézu novou. Sdělila mě, že na pojišťovnu žádnou protézu nedělá, nejmenší částka je 6 isíc. Učinil jsem tedy dotaz na moji pojišťovnu, kde mi sdělili, že tu nejjednodušší protézu pojišťovna hradí, ale záleží na zubní ordinaci, zda mi ji jsou ochotni udělat. Tady vidíte, jak to chodí v praxi. Jiného zubaře neseženu, nikde neberou, takže buď platit nebo vypadnout!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.