Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10let bez antikoncepce a těhotná není

Od: ulrika30 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat mám kamarádku ta byla ve 20letech na potratu a od té doby ubehlo jiz 11let a těhotná neni a prášky žádne nebere ani se nechrání.Zdá se mi to pořád divný.A Chlapi taky dost střídá.Může být chyba u ní co myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ulriko, a proč to zajímá vás? Nemělo by to zajímat ji? *sok* A starala byste se i kdyby potřebovala pomoc? A taky si myslím, že je vám do toho, jak střídá chlapi, kulové. S přehazovačkou!*blee*Nejsem si jistá, jakáže to jste kamarádka. Strkáte nos do toho, po čem vám nic není! *bum*

marenka*

Babkazov, vidíte to, to mě v tu první chvíli ani nedošlo *sok* Máte bod. Kdyžtak o tom přemýšlím, tak já tohle zjistit, tak by s mojí kamarádkou proběhla větší výměna názorů. Máte naprostou pravdu. *hej*

Nehledě na to, hodně střídá chlapy...na tuhle hlášku jsem docela alergická, protože zmiňovaná paní může být ve stádiu hledání toho pravého. A přeci když zjistím, že chodím s totálním ignorantem, tak s ním nezůstanu jenom proto, abych nebyla v řečích. Asi tak.*cert*

hodnocení

1x

ono by to mohlo být také trochu jinak. Ulrika 30 byla ve dvaceti na potrat, od té doby už deset let není těhotná, i když se nechrání a nebere prášky a střídá chlapy, má důvodné pochybnosti, že je u ní chyba.

Zdá se jí to divné...a tak se skryla jako že za kamarádku.

Těch dotazů, jako že kamarátka, kolega a někdo známý má problém, těch je tu asi dost velké procento.

marenka*

Tak v tom případě zajít ke gynekologovi, ten bude chtít moč a krev. Zjistí hladiny hormonů, případně nasadí hormonální léčbu. Také prohlédne bříško ultrazvukem, pokud na něm nic neuvidí, půjde se na rentgen. Ten probíhá tak, že je do dělohy vstříknuta kontrastní látka, která zobrazí, jestli jsou vejcovody volné. Pokud i to bude v pořádku, možná nabídne Františkovy lázně. Pokud ne, vejcovody profoukne (častý zákrok-mohou být zalepené i po zánětu) a pokud tam jsou nějaké srůsty, existuje oplodnění in-vitro. Možností je spousta, dnešní medicína tento problém dokáže vyřešit, ale první krok musí udělat logicky žena - krok do ordinace ;)

marenka*
hodnocení

0x

Pokud chce děcko, v první řadě by měla navštívit gynekologa. Já například mám ucpané vejcovody, takže otěhotnění by bylo spíš zázrak. ;) Na což se přišlo až při rentgenologickém vyšetření.

doplněno 08.05.10 10:23:

A i to se dá vyřešit, tzv. profukem.

Možná i pokud nechce, zřejmě se něco stalo, a člověk by snad měl vědět, co dělá jeho tělo (?)

knopka*
hodnocení

0x

Doktoři radí že pokud žena neotěhotní do roka nechráněným stykem tak by měla jít žena na vyšetření(i partner),ale píšete že měla partnerů víc tak nejspíš je u ní někde problém.

resl*

To je snad zert ne?Ja ziju 14 let se zenou a mame deti a nikdy jsme nepouzivali kondom nebo antikoncepci a decka jsou planovany.

knopka*

Ono je toho strašně hodně,někdo má od přírody sníženou schopnost otěhotnění,stačí poruchy ovulace,ženská to vůbec nemusí vědět že to má.Já sama mám známou a podařilo se ji otěhotnět až snad po 20 letech! Její tělo ničilo manželovo spermie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]