Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po extrakci zubu

Od: martas* odpovědí: 3 změna:
Zdravim, ve stredu jsem byl na RTG kvuli bolesti zubu, byl pry pekne shnily a v dasni nejaka cysta. Takze musel ven, dali mi do te diry nejaka antibiotika a taky predepsali antibiotika v tabletach, jenze dneska je to uz 5. den a bolest je stejna jako prvni den po zakroku az me s toho boli hlava, na chvili pomuze ibalgin jinak celkem trpim. Mate nekdo zkusenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Běžte znovu k zubaři. Vyčistí, dá dren. Mohl tam také zbýt kousek kořene. Každopádně zubař. Vlastní zkušenost nebudu popisovat, nechci vás strašit.

hodnocení

2x

Podobné potíže bývají, když se v ráně utvoří tzv. suché lůžko. Měl byste co nejdříve (ješte dnes) navštívit svého somatologa nebo zubní pohotovost. Bez odborného ošetření Vám léky proti bolesti nebudou k ničemu. Ale přesnou příčinu problému Vám může sdělit jen lékař v reálu, řešte to s ním.

111®
hodnocení

0x

no lékaře bych vyhledal, mě tedy Ibalgin nic moc, ale Aspirin od Bayera rozpustný s C, ten jako jo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]