Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s černým nehtem?

Od: akdar* odpovědí: 7 změna:

Ušla jsem v těsných botách 3km rychlým krokem a následek - modřina pod nehtem a pak černá barva. Zčernalo mi, ale jen půl nehtu, takže půl nehtového lůžka je ok a druhá půlka je černá. Docela to bolí a je to už týden. Je to normální?Co s tím?Máte někdo zkušenost se strhnutím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S tím nenaděláte vůbec nic. Budete muset trpělivě počkat, až nehet prostě odroste i s nešvarem pod ním. Zatím můžete přemýšlet o vhodnější obuvi... Se strhnutím bych určitě počkal, pokud jste neklidná, poraďte se s lékařem. Myslím, že se budeme v názoru shodovat. ;)

papene*
hodnocení

0x

*plac*Ano, stalo v zimě v běžeckých botách.Nedělala jsem nic, jen trpěla.Po nějaké době slezl sám.Držím Vám palce.*mala*

allesgute
hodnocení

0x

Taky se mi to stalo kdyz jsem stehoval a spadla mi na palec pohovka.. trvalo to nekolik tydnu nez to odrostlo..

hodnocení

0x

Suhlasil bych s předřečníky.

jabraka*
hodnocení

0x

Maličká porada,zkus aplikovat mast HEPAROID.3 x denně maličko kolem nehtu promasírovat s touto mastí a do tří dnů výron zmizí.Výrony pod kůží mizí rychleji.Ovšem stejně je nehet poškozen a bude potřeba počkat,až odroste.

JB

Dělávají se mi modřiny. Ptala jsem se doktora jestli Heparoid nebo něco jiného a on pravil, že je to úplně jedno a ať si to vyzkouším. Fakt! Měla jsem 2 modřiny na předlokti cca 20cm od sebe. Jednu jsem mazala, druhou ne. A ztratily se obě téměř ve stejnou dobu. A když už jsem tu tubu masti koupila, použila jsem ji několikrát a dopadlo to stejně. Žádná převratná záležitost. *plac*A byla bych ráda, kdyby to fungovalo, protože se mi dělají z léků snadno modřiny a občas vypadám jak týrané dítě.*placni*Na ten nehet si kupte nějaký pěkný lak a buďte trpělivá.

fany08*
hodnocení

0x

Máme podobný problém, loni na podzim jsem byla na 6 hodinovém koncertě. Byl úžasný, až na ty následky. Nehty nějakou dobu budou měnit barvu, chvíli budou bolet, pak si pár měsíců budete myslet, že je vše OK a za 3/4 roku vám začnou odpadávat. Jsem zbabělec, ale k doktorovi nejdu. Ono to snad nějak odroste. Půlka nehtu drží, půlka ne. Ale klube se novej*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]